Ha én félek a cigányoktól és ezért utálom őket akkor rasszista vagyok?
Persze aztán ha van pofád megvédeni magad, amellett hogy Téged hurcolnak meg, a "Der Spiegel" és egyéb nívós lapok azonnal teleharsogják európát, hogy mekkora rasszista nép vagyunk, akiket végre rendre kellene tanítani!
A Der Spiegel viszont azt véletlenül elfelejti megírni, hogy hány idős egyedülálló ember él rettegésben, mert gátlástalanul kifosztják, és ha szerencséje van, nem késelik meg!
Nem, nem vagy rasszista csak félsz tőlük ennyi. Másképp reagálnak a körülöttük lévő eseményekre. A csoporton belüli folyamatos " megmutatomkiafaszagyerek " szellem erősen befolyásolja a jellemük fejlődését vagy inkább fejletlenségét...
De ebből az emberek többsége kinövi magát mások nem.
Ökörköri
Rájöttem az élet egy nagy igazságára:
Ha megver egy csapat cigány, ha kirabol egy csapat cigány, ha betör hozzád egy csapat cigány, stb. (A "csapat" szó nem véletlen, mert ezek a r*hadékok olyan gyávák, hogy egyedül soha nem mernek jönni.) Nos, aki a fent említett esetek valamelyikét elszenvedte, és emiatt rühelli a cigányokat mindenképpen rasszistának fog számítani. Mert hiába mondja egy ember hogy "nem vagyok rasszista", a közvélemény szemében úgyis egy m*cskos r*hadt tetű náci lesz. És ezt le kell sz*rni.
Nekem is van néhány becsületes(!!!) cigány ismerősöm, őket mindennél jobban tisztelem.
De azokat a gyökereket akik az élő fába is belekötnek, embereket ölnek, nőket erőszakolnak, rabolnak, őket lelkiismeret furdalás nélkül vagonokra pakolnám és kiirtanám. És most lehet rasszistázni engem.
Utolsó kettő, a hozzátok hasonló barmok miatt nem lehet értelmesen foglalkozni a témával, mert a liberálisok részéről egyből jön a lehurrogás, hogy nácik vagyunk.
Meg amúgy sem értem, hogy jön ide a Sieg Heil, szó nem volt ilyesmiről, ennyi erővel irkálhatnátok Ave Caesart is, azzal legalább senkinek nem ártotok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!