Az évenkénti nyugdíjemelés helyett, miért nem a családit emelik? Legalább egyszer.
Tudod akik kormányoznak azoknak halvány lila gőzök sincs az egészről.
Úgy mint annak a posztkommunista Hoffman Rózsának.Magyaráz az oktatási rendszerről amikor nem ért hozzá.Épp egy tanár ismerősömmel veséztük ki ezt a Hoffman témát.Náluk az összes tanár rühelli ezt a nőt.
Kérdésekkel hadd segítsek:
- Egy nyugdíjas megélhetésének havi összegéből mennyit tesz ki a nyugdíj?
- Hány nyugdíjas van Magyarországon?
- Ezek közül hány szavazóképes?
- Egy család jövedelmének mekkora részét teszi ki a családi pótlék?
- Hányan kapnak családi pótlékot?
- Ezek közül mennyi szavazhat?
A nyugdíjasok többsége még 100.000.- Ft-ot sem kap. Több,mint a felét elviszi a rezsi.
Családi pótlékot azért nem emelnek,mert Orbán kitalálta helyette az adókedvezményt. Akinek elég magas a keresete és igénybe tudja venni,ez sokszorosa annak,amit emelni tudnának.
Szerintem is a családosokat kellene támogatni és nem a nyugdíjasokat.Ugyanis a nyugdíjas hasznot már termel.A családok meg igen.
Csak a drága kormány csak a szavazatot látja a nyugdíjasokban.
Ami lemaradt:
"Több mint a felét elviszi a rezsi"
-Csak a minimálbér felét is elviszi a rezsi,és sokan még 100 ezer forintot sem keresnek napi 8 órai munkával,hajnali 5 órás keléssel,és megállás nélküli melóval.
"Szerintem is a családosokat kellene támogatni és nem a nyugdíjasokat.Ugyanis a nyugdíjas hasznot már termel.A családok meg igen."
Ez azért elég érdekes hozzá állás. Nem tudom a korodat, de valószínű a mai nyugdíjas hasznos adójából tanultál annak idején.
Mert kell a nyugdíjasok szavazata, meg is mondta Viktor. Erről szól a történet. Hogy az ország ebbe beledöglik? Kit érdekel, fő, hogy a Fidesz 2014-ben is nyerjen minél nagyobb többséggel!
Komolyan szánalmas, ami ebben az országban megy :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!