Rám is vonatkozik a nyugdíjemelés a következő évre, ha idén szeptemberben kaptam méltányossági emelést?
Mert abszurd módon alacsony a nyugdíjam, ezért kaptam némi méltányossági emelést szeptemberben, na de ez nem befolyásolja azt, hogy ettől még ugyan úgy megkapom a jövő évre szóló általános emelést, és már erre az új összegre nézve a %-ot?
Így emelve is kemény 44 ezer, csak most ez elbizonytalanított kicsit ...
Valaki otthon van ebben a kérdésben?
jaja, hát nagy csodát nem vártam, persze ...
de hát ez a magyar reality
köszi !
értem én, na csak tudod a 44 ezerből nehéz lenne még életbiztosítást is fizetnem ...
(ami volt, azt már megkaptam egy összegben, na de így 44 ezres nyugdíj mellett és 32 ezres havi gyógyszer meg lakás mellett tudod elég hamar elugrott az a kb 3 milla)
Hát, jól kell forgatni a pénzt, és akkor nem ugrik el...
Na mindegy, azért örülj annak, hogy neked még ennyi is jut, mert a jövő nyugdíjasainak (akik csak az államtól kapnak majd nyugdíjat és nem lesz megtakarításuk), még ennyi se fog jutni, pláne, ha elveszik a magánpénztári megtakarításaikat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!