A Jobbik tényleg csak az MSZP 'szolgapártja'?
Te nem tudom,hogy merre élsz,de a Jobbiknak tizedannyi óriásplakátja nem volt,mint pl az szdsznek.
Nem mondtad,hogy közük van egymáshoz,csak igyekszel egybemosni őket.Mindenféle helytálló érv nélkül.
Nato-ellenesség
EU-ellensség
Szent Korona tan erőltetése
Hazai mezőgazdaság propagálása
Masírozás, katonásdi
tök ugyanazok. ennyi elég, vagy keressek még?
Multik ostorozása
Palesztinok teljes támogatása
Vármegyerendszer propagálása
Árpádsávos szerencsétlenkedés
Cigányok elleni erőszakosabb fellépés
Privatizáció teljes elutasítása
A multik szipolyozzák ki a pénzt Magyarországról,és tönkreteszik a magyar kis-és középvállalkozásokat.
Palesztinában ártatlan gyermekeket ölnek az izraeli katonák.
Az árpádsáv évezredes magyar jelkép.
A cigányok elleni erőszakos fellépésnek minősül az is,hogy ingyen újjáépítik a vihar által tönkretett házaik tetőszerkezetét?Vagy az,hogy cigányt is felvesznek a gárda soraiba?
Privatizáció elutasítás-no comment
Vármegyerendszer popagálása-link?
Persze,lehet találni hasonlóságokat,ha nagyon akarunk.De ennyi hasonlóságot rá lehetne húzni a munkáspártra is...
A munkáspárt tökugyanez csak bénábbak.
Egyébként:
Akik szerint a multik bárkit is kiszipolyoznak, az magát a kapitalizmust utasítja el. Van ilyen, csak érdemes tudnod róla. A magyar kkv-k meg azért mennek ettől tönkre, mert drágán állítanak elő szar minőséget. ld. pont a mezőgazdaságot.
Palesztin katonák ölnek izraeli gyerekeket. ez a háború, hahó! Aki a két közel-keleti törzs évtizedes háborúja közben akármelyik mellé akar állni, az nem lát a szemétől.
Az árpádsáv egy politikai giccs, amit több száz év után a nyilasok kezdtek el használni, majd a 90-es években a kopaszok.
én nem örülnék neki, ha egyenruhások masíroznának rendszeresen a házam előtt.
Aki teljesen elutasítja a privatizációt, az sok állami vállalatot akar. Ennél fogva lósz@rt sem tanult a 40 év szocializmusból.
Aki megyerendszert erőlteti, az az óriási magyar bürokráciát akarja fenntartani. tényleg, de tényleg semmi értelme a megyéknek.
Ennél részletesebben viszont már neked kell végiggondolnod, mert én már kezdem kicsit unni. Meg nem is erről szólt a kérdés.
A Jobbik nem az MSZP szolgája, bár (akaratlanul) az MSZP-t segíti.
A Jobbikot biztosan nem a (csőd szélén tántorgó) MSZP finanszírozza, sokkal inkább oroszok, ugyanis a Jobbik az orosz érdekeket szeretné képviselni Közép-Európában. A Jobbik koncepciója az, hogy Magyarország nem nyugati ország, hanem Oroszország hídja Európában.
Ld.:
Egyébként a jobbikosok kb. fele ex-szoci szavazó.
"A magyar kkv-k meg azért mennek ettől tönkre, mert drágán állítanak elő szar minőséget."
Magyar KKV tulaj/vezető vagyok. A drága előállításban a munkabér(!) az igazán drága. Mert mi nem kapunk adókedvezményt, az adók igen magasak. Ráadásul a magyar kereskedők szarnak arra, hogy a termék honnan származik, még csak az sem érdekli, hogy ugyanazt, vagy jobb(!) minőséget kap ugyanolyan, néha alacsonyabb áron. Neki a külföldi termék kell... Külföldön persze esélyünk sincs, rengeteg elutasítást kaptunk már olyan indokkal, hogy a saját országa terméke drágább(!) és köztudottan rosszabb minőségű, mégis azt veszi, mert az a hazai. Elég magas exportunk van, egy saját terméket egy neves cég vesz meg, mert jót gyártunk. Szerintük náluk (nem egy adóparadicsom EU tagország) alacsonyabb lenne a bér- és adóköltség. Pedig köztudottan jobban élnek mint mi.
Persze idejön a multi, és azonnal megkapja a 10 év adómentességet. Mi közel 20 éve rendesen adózunk, jelenleg közvetve mintegy 100-120 embernek adunk munkát. Sem nekünk, sem alvállalkozóinknak soha egyetlen forint adótartozása sem volt, semmiféle adóhatósági eljárás nem volt ellenük. Mégsincs esélyünk fejlesztési pályázatokon indulni, adókedvezményről ne is álmodozzunk, támogatásról pláne. Legrosszabb közelmúltbeli példa: Hankook. Többmilliárdos állami támogatás, adókedvezmény, igen kedvező áron területhez jutás. Első hónapban másfél milliárdos munkaügyi bírság. Ez kellett nekünk? Ezért kell a multi? Ami igaz: munkát adnak az embereknek. De nehogymár elszálljunk tőlük... Amit nekik odaadnak, azt a kkv-knak kell összeküzdeniük. Simán hátrányból indulunk, csak azért, mert magyarok vagyunk, nem multik. Mint amúgy mindenben. Pedig hangsúlyozom: adott termékből Európa egyik legjobbját állítjuk elő.
Bocs az offért, csak ha valaki nem látott még kkv-t működni, az ne ossza már az észt.
A multis rész,azt hiszem,hogy el lett neked magyarázva.
Bocsáss meg,de nekem akkor is szúrja a szemem,hogy gyerekeket ölnek meg.Kíváncsi vagyok,ha én írnék hasonló a hollókausztra,akkor mi lennék.Antiszemita,náci,fasiszta,nyilas,kirekesztő,rasszista?
Az árpádsáv nem politikai giccs.Úgy látom,hogy azzal sem vagy tisztában,hogy a nyilasoknak nem árpádsávos zászlójuk volt.
Azt meg tényleg eldönthetnétek végre,hogy kinek tituláljátok a Jobbikot,mert a kommunista és a nyilas valahogy nem fér össze.
"előtte is voltak tök ugyanilyen szélsőjobbosok, mint Szabó Albert vagy Bácsfi Diána"
"A munkáspárt tökugyanez csak bénábbak."
no comment
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!