A kórházakban 37 fokos hőségben szenvednek a betegek, mert nincs pénz a légkondicionálók működtetésére? (szégyen)
Nem szégyenli magát ez a kormány?Beteg műtött emberek,mozgáskorlátozott idős emberek,szerencsétlen kis gyerekek fuldoklanak a hőségtől,mert a kórházak NEM TUDJÁK KIFIZETNI az energia számlát?Minden szarra van pénz,erre meg nincs?Hol van az aktív dolgozók befizetett egészségügyi járuléka?Hová teszik azt a tömérdek pénzt?
2012-ben Magyarországon műtétek maradnak el,mert a hőségben képtelenség egy komolyabb műtétet elvégezni,az orvosok szerint a műtéti sebek elfertőzhetődnek ebben a melegben.Ez valami borzalom ami itt megy.Kik vezetik ezt az országot,állatok?Ilyenre nem odafigyelni??
Nekem van légkondim és tudom hogy nem kevés pénz fent tartani.A miénk egy 190 négyzetméteres családi ház.És nem kevésbe kerül a klíma használat nyáron.Képzeld mennyibe kerülhet egy több ezer négyzetméteres kórháznak.Rengetegbe.
Ha nem lenne jóval átlagon felüli a keresetem akkor én sem tudnám használni.
37 fok ez neked szégyen?
tudod mi a szégyen?
fater sürgőséggi ekg ja amire jövő év februárba kapott időpontot
még jó hogy EDDIG fizette a tbt
Utolsó , látod én ezért nem járok soha SZTK rendelésre.Nem elég hogy fél nap mire sorra kerülök de 6 hónap múlva kapok időpontot.Nevetséges.
Inkább elmegyek magánrendelésre még ha pénzbe is kerül.Az idő pénz.
Egy az hogy jobb ellátást kapok , jobban állnak az emberhez , empatikusabbak magánrendelésen.Emellett korszerűbb eszközökkel dolgoznak.
37 fok ez neked szégyen?
tudod mi a szégyen?
fater sürgőséggi ekg ja amire jövő év februárba kapott időpontot
még jó hogy EDDIG fizette a tbt
2-es 19.56
-A kérdésedre válaszolva,igen van (mobil) klímám)pontosan az ilyen extrém helyzetekre.De ha megbocsájtasz,a kérdésem nem ez volt.
3-as 19.59
-Speciel nem úgy értettem,hogy május 1-től egészen szeptemberig üzemeljenek,de azért amikor ekkora a hőség gondolj már bele a betegen fekvők helyzetébe.
5-ös 20.47
-Ha már ilyen tájékozott vagy sebészetileg,akkor tudnod kéne,hogy a "befülledt meleg"egyáltalán nem tesz jót a nyílt sebeknek.
6-os 20.51
Igazad van,ez is egy szégyenfoltja a Magyar egészségügynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!