Miért azokat nyúzza a kormány akik fizikai munkát végeznek, értéket teremtenek? (Nettó Bérek 2010-2013) Rendjén van ez így?
#4es vagyok
Sorry, ha az előző hozzászólásom úgy jött le, mintha fontosabbnak tartanám a szellemi munkát, mint a fizikait. Csupán a harmadik hozzászólóra reagáltam.
ma 11:09 - jó hasonlat :-)
ugyanez a helyzet a villamosmérnökkel, és a villanyszerelővel
bár egyesek szerint Németországban 50 millióan élnek, szóval semmi lehetetlen :D
"Tapasztalat: a mérnök kb. egy-két hét alatt megtanulja, mit kell csinálnia, szert tesz olyan fizikumra, ami ehhez szükséges. Az ő tudását viszont 5 éven keresztül tanítják az egyetemen, nem tudom, mire menne a kőműves 2 hét után!
"
Aham. Személyes tapasztalatom mást mutatott mikor láttam, hogy az alkoholista építészmérnök (aki segédmunkásként dolgozik) a segédmunkást kérdezett meg alapvető építőipari dolgokról mert NEM TUDTA MIT, HOGYAN KELL!
Érdemes elolvasni ezt a láthatóan nem kormánypárti blogger írását:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!