Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért azokat nyúzza a kormány...

Miért azokat nyúzza a kormány akik fizikai munkát végeznek, értéket teremtenek? (Nettó Bérek 2010-2013) Rendjén van ez így?

Figyelt kérdés
[link]
2012. júl. 10. 01:30
1 2
 11/17 anonim válasza:
92%

#4es vagyok

Sorry, ha az előző hozzászólásom úgy jött le, mintha fontosabbnak tartanám a szellemi munkát, mint a fizikait. Csupán a harmadik hozzászólóra reagáltam.

2012. júl. 10. 11:18
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 11:09 - jó hasonlat :-)

ugyanez a helyzet a villamosmérnökkel, és a villanyszerelővel

bár egyesek szerint Németországban 50 millióan élnek, szóval semmi lehetetlen :D

2012. júl. 10. 13:35
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
#9 Igazad is van, meg rengeteg ellenpéldát is fel tudnék hozni (főleg a fiatal diplomások köréből). De ez a topic most nem a fizikai-szellemi ellentétről szól úgyhogy nem ragozom tovább...
2012. júl. 10. 13:38
 14/17 A kérdező kommentje:
Olvasgatom itt a kommenteket hogy egy szellemi munkás többet és mint 10 fizikai.De ahogy járom ezt a k*rva országot lehet akármilyen pozicióba beultetve, 100 végzettséggel, tele van csomo idiótákkal, nem semmiért tart itt az ország sem.Nem akarom én megbántani aztaki szellemmi munkát végez, mert értéket teremt valamilyen szinten.De ott is megoszlanak az arányok, pl irodán elég sokan vannak akiknek a napja azzal telik hogy megy a plegykázás kávézgatás stb. Mondom tisztelet a kivételnek.Meg más végzi egyesek helyett a munkát és azért is felvesz fizetést stb. Példa a politikai elit::Fejenként van xx pozicó, ott sincs és mindenhonnan felveszi a fizetést.
2012. júl. 10. 13:57
 15/17 anonim ***** válasza:
62%
kérdező, irodán lévő emberek nem léteznek, irodában dolgozó ügyintézők, adminisztrátorok, mérnökök, programozók, logisztikusok, raktárosok etc. vannak.... a mi irodánkban vagyunk vagy 25-en és én csak a nagy főnököt láttam még lógni meg kávézgatni és pletyizni és netezni, mert a ranglétra alján lévő adminisztrátor is úgy le van terhelve, hogy nem engedheti meg magának, a diákmunkások dettó
2012. júl. 10. 14:04
 16/17 anonim ***** válasza:
74%

"Tapasztalat: a mérnök kb. egy-két hét alatt megtanulja, mit kell csinálnia, szert tesz olyan fizikumra, ami ehhez szükséges. Az ő tudását viszont 5 éven keresztül tanítják az egyetemen, nem tudom, mire menne a kőműves 2 hét után!

"

Aham. Személyes tapasztalatom mást mutatott mikor láttam, hogy az alkoholista építészmérnök (aki segédmunkásként dolgozik) a segédmunkást kérdezett meg alapvető építőipari dolgokról mert NEM TUDTA MIT, HOGYAN KELL!

2012. júl. 10. 19:24
 17/17 Pro Patria ***** válasza:

Érdemes elolvasni ezt a láthatóan nem kormánypárti blogger írását:

[link]

2012. júl. 11. 01:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!