Szerinted is jó irányba halad Magyarország amióta Orbán van a trónon (rohamos fejlődésnek indultunk)?
Európa legerősebb gazdaságával nem fogunk rendelkezni.Viszont olyan szintre képesek lennénk mint Ausztria.Meg vannak hozzá a természeti adottságaink.
Ebből az országból nem egy ipari vas-acél országot kell csinálni hanem egy mezőgazdasági agrár országot.
A lehető legrosszabb irányba haladunk. A fejlődés megállt,és remény sincs,hogy meginduljunk.
Igaz,hogy Orbán és Matolcsí meg van elégedve saját magával,de a lakosság többsége nem.
"Igaz,hogy Orbán és Matolcsí meg van elégedve saját magával,de a lakosság többsége nem."
A lakosság többségének az ingyen pénzosztás lenne megfelelő...
A GDP növekedés aránya :
2007 : 0,41%
2008 : 0,89
2009 : -6,8%
2010 : 1,26%
2011 : Erre nem találtam meg a megfelelő adatot, de ez is pozitív határozottan emlékszem.
Tehát a válasz igen. Főjön az a bolsi fejetek.
Én szidtam, utáltam (még most is) a Fideszt, hogy még az adó adóját is adóztatják, de meg fogom őket szeretni, ha azt a fajta politikát folytatják, hogy most összegyűjtötték a pénzt, és jövőre, vagy még idén, de 2014-ben már bizonyosan csökkentenek a kiadásokon a megtakarított pénzzel.
remélem. Ha nem így lesz úgyis jön más!
"Ebből az országból nem egy ipari vas-acél országot kell csinálni hanem egy mezőgazdasági agrár országot."
Mutass már egy olyan európai agrárországot, amely fejlett és gazdag?
Ez remélem segít eldönteni a Jobbik által propagált agro-marhaságot:
Meg kell nézni, hogy a GDP mekkora arányát teszi ki a mezgazd. egyes országok esetében. Kész röhej, hogy némelyek még ma is nyomatják ezt a marhaságot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!