Akik azt mondják hogy Magyarországot gyarmatosítják azok akkor nem veszik észre hogy legmodernebb technikával vagyunk ellátva?
Ideje lenne mondanod egy példát arra, hogy a magyar tőke külföldi felvásárlásával pontosan milyen fejlett modern technológia birtokába jutottunk.
Erről szól a kérdésed ugyanis.
Ezt a számítógépet egy magyar processzorgyártó cég külföldi tőkeinjekciójának köszönhetem?
Mert szerintem nem. Szóval a kérdésem még mindig áll.
"De végül kompromisszum született és az árfolyam is a helyére került és a Fidesz ezt hatalmas sikerként könyvelte el.
- Miért? A Kiegyezés nem volt siker? Vagy a szatmári béke? Vagy '56-an azt elérni, hogy a keleti blokkban nálunk legyen a legszabadabb légkör?
"De azért alkudoznak velünk ,bár nem tudom hogy hány gyarmattal tették meg ezt eddig.."
- Minekután a forintot hiába tologatták lejjebb, nem nagyon tudták kicsikarni, hogy visszavonjunk mindent, ha még emlékszel...
Eddig ugyan minden kormány kiszolgálta őket, most már azzal sem tudják elérni, hogy elfogadjuk a feltételeiket, ha zsarolnak az államadósságunkkal.
"Ahogy ez köztudott.Csak akkor miért jutnak mégis konszenzusra velünk ?Miért nem mennek el a teljes behódolásig? Semmiség lenne a legyőzhetetlen a hatalomnak,és megtorolhatná könnyedén ezt az arcátlanságot."
- Mert ha nem látható az ellenség, ha nem áll ki nyíltan, ha elhitetik veled, hogy szabad vagy, akkor nem védekezel, és máris legyőztek. "Az a legveszélyesebb rabság, ha azt hiszed, hogy szabad vagy, mert akkor szabadulni sem vágysz."
Öreg! Amin írok azt megvettem!!! Érted?! Vettem!!! Nem kaptam, drága osztrák sógórtól. Hanem vettem a munkámért kapott elleneértékért cserébe.
Ja és még azt hozzá tenném, hogy bár a termelékenységem, csak kb 75%-nyi egy osztrákhoz viszonyítva, a fizetésem mégis csupán 30%-nyi.
"Az a legveszélyesebb rabság, ha azt hiszed, hogy szabad vagy, mert akkor szabadulni sem vágysz."
Ez így van, ez van ma Magyarországon. Sötétség!
De éljen a demokrácia, a szabadság, a magyar fejlett gazdaság, a modern kórházak nemzetközi jó híre! Yeah, királyok vagyunk.
"Lássátok be magyar jobboldali politikusok találták ki zsidó tőkét"
Álmodj királylány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!