Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintem még mindig jobb...

Szerintem még mindig jobb Orbánékra szavazni, mint a kommunistákra, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 22:22
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
17%
Természetesen, mint ahogy az MSZP-nek, SZDSZ-nek és a többi elődjüknek sincs. Bedőlsz minden szarnak aztán másokon kéred számon hogy miért nem gondolkodnak.
2012. júl. 5. 01:44
 22/41 anonim ***** válasza:
76%

már a kérdés is hibás

Orbánra pedig a legrosszabb döntés letenni voksot

mszpnek 8 év alatt nem sikerült akkora sz.art csinálni mint az imádott viktorodnak 2 év!!! alatt

látom szépen hatot rád a fidesz agymosás miszerint aki nem fideszes az kommunista

tudod ilyenkor nagyon szomorú vagyok mert a kérdezőhöz hasonló droidok szavazata is annyit ér mint 1 normális emberé

2012. júl. 5. 07:02
 23/41 anonim ***** válasza:
100%

Kommunisták nincsenek!

MSZP van ami messze van a kommunizmustól.

Orbánra és Mesterházyra is csak a dilók szavaznak!

Járható út a Jobbik és az LMP politikája, de nem az MSZP és a Fideszé akik csak a "Hitel, Hitel hátán taktikát" alkalmazzák!

2012. júl. 5. 09:40
 24/41 /Anita_'94/ ***** válasza:
31%

Inkább egyikre sem. Nem jó, ha azért szavazunk valamelyikre, mert az a kisebbik rossz. A fidesz és az mszp számomra egykutya, a tutyi-mutyi, nagyokos, beképzelt elempésektől hányni tudnék, a dk (vagy mi) szintén egy hulladék, elég, ha csak a gyurcsányt nézzük (mert akik megtűrik maguk között azt az alakot, azok szintén aljas emberek lehetnek).

Gondolom, kitaláltátok kikre fogom tenni az első x-em 2 év múlva...

2012. júl. 5. 10:30
 25/41 anonim ***** válasza:
100%
Anita nem, mert a felsoroltakon kívül még ismerünk elég sok pártot.
2012. júl. 5. 10:54
 26/41 anonim ***** válasza:

Természetesen, mint ahogy az MSZP-nek, SZDSZ-nek és a többi elődjüknek sincs. Bedőlsz minden szarnak aztán másokon kéred számon hogy miért nem gondolkodnak.

Ki dől be micsodának? Most őszintén, mit tudsz te az LMP-ről? Minek dőlök be. Kérlek próbálj már meg kiesni abból a gondolkodási keretből amit a pártod meghatározott neked. Zsigeri kondícionált válaszokat adsz mindenre, mint egy kutya akit betanítottak, nincsenek önálló autonóm gondolataid. Tudod hogy örülne egy vérbeli kommunista egy olyan alapanyagnak mint te vagy? Egy két ellenségkép, agy kis propagandaszöveg pár látszólag független médium, akik ugyanazt az érdeket szolgálják ki, és te mindjárt híve leszel a pártnak.

2012. júl. 5. 11:25
 27/41 anonim ***** válasza:

"Kérlek próbálj már meg kiesni abból a gondolkodási keretből amit a pártod meghatározott neked."

Semmilyen párt nem határozott meg nekem semmit, de ahogy látom, személyes sértésnek veszed, ha valaki rosszat mer szólni az LMP-ről, úgyhogy a szájal

s helyett inkább elgondolkodnék azon a helyedben, hogy melyikőnk a "betanított".

"kis propagandaszöveg pár látszólag független médium, akik ugyanazt az érdeket szolgálják ki, és te mindjárt híve leszel a pártnak."

Most magadról, és a populista LMP-dről beszélsz, jól mondom?

2012. júl. 5. 11:38
 28/41 anonim ***** válasza:

Anita!

Nem csak MSZP, Fidesz, Jobbik és LMp van hanem van CM, FKGP, Munkáspárt, Dk, 4k, Milla stb...

2012. júl. 5. 13:52
 29/41 anonim ***** válasza:
91%
Nem veszem személyes sértésnek, de kettőnk közül én olvastam mindkét párt programját, és én néztem utána a két szervezetnek jobban ezt garantálom neked, ráadásul nem egyféle forrásból. Te nem tudsz, és valójában nem is akarsz hiteles információkat szerezni, számodra kényelmesebb így. Ha hozzátesszük még azt, hogy én nem egy kultúrkör vagy szubkultúra által sugallt szófordulatokat használok ellentétben veled egyértelmű, hogy kit tudnak inkább manipulálni. Az LMP-t pedig azért védem meg mindig, meg a rendszerváltás óta ők foglalták dokumentumokba, hogy mit szeretnének pontosan csinálni. Komolyabb költségvetési tervük volt 2012-re, mint a kormánynak, ráadásul konzekvens nem változtatgatják hetente. A jobbik hol csinált ilyen? Az általad is oly sokat hangoztatott frázisokat nyomta, amiket egyébként a jobb oldalon már emlegettek egy párszor, talán a cigánybűnözés az egyetlen amit a jobbik emelt be a köztudatba, hozzáteszem az is inkább kárt okozott mint hasznot hozott.
2012. júl. 5. 14:05
 30/41 anonim ***** válasza:
Nagyon komoly, de nem működő vagy megvalósíthatatlan költségvetési programmal én is elő tudok állni bármikor, olvasgathatod azt is tüzetesen. Egy kis SZDSZ-es meg MSZP-s hátszél és tőke, jólcsengő rigmusok, és voila, kész az LMP, innentől fogva nincs más hátra, mint hol a Jobbiknak, hol az MSZP-nek bólogatni a kormánypárt ellenében, micsoda tökéletes ellenzék. Elnézést, hogy nem szopom le magam helyben az ilyen jöttment sufnipártoktól, biztos mert agymosott vagyok, vagy nem tudok komolynak látszó, de valójában semmitmondó programoktól hanyatt esni.
2012. júl. 5. 14:30
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!