Szerintem még mindig jobb Orbánékra szavazni, mint a kommunistákra, mi a véleményetek?
"hiába nem tetszik igenis lesz még világforradalom!"
És lesz világkommunizmus is.
Kérdező, egy kis fincsi infó számodra :D
Orbánék között legalább annyi a kommunista, mint az MSZP-ben (de ha nem hiszed el, akkor nézd csak meg, hogy reagált a Fidesz a hírhedt ügynöklista kérdésére) :) Úgyhogy most gyakorlatilag azt is megkérdezhetted volna, hogy kutyafossal fürödjél vagy lószarral. :DD
LMP
Se Orbán, se kommunizmus. Nekem a liberalizmus kell, ami eltörölné a hallgatói szerződést.
Ezt bemásolom még egyszer, mert szóról szóra ezt gondolom én is.
Szerintem ez a jobb oldal és kommunisták felosztás már rég nem állja meg a helyét. Egyrészt a fidesz frakcióban is ülnek volt komcsik, másrészt pedig a fidesz az elmúlt két év alatt legalább annyival rontotta Magyarország pozícióját, mint az mszp abban a bizonyos "elmúltnyolcében".
Gazdasági szempontból siralmas a helyzet. Az első negyedévben 0,7%-os GDP visszaesés volt tapasztalható, a CDS felárak bőven meghaladják a növekedés mértékét, a piaci munkahelyek száma folyamatosan csökken. E mellett leépítik a gyógyszertámogatást, a szociális juttatásokat, az egészségre és az oktatásra egyre kevesebb pénz jut stb... A beruházási hajlandóság mélyponton, sorra szűnnek meg a kisvállalkozások, a foglalkoztatás terhei csak nőttek az elmúlt két évben.
Egy jó tanács, ha így gondolkodsz, akkor lehetőleg ne menj el szavazni...
"LMP
Se Orbán, se kommunizmus."
Muhaha, az LMP kétszer akkora komcsi bagázs. De azért szavazz rájuk.
"Nekem a liberalizmus kell, ami eltörölné a hallgatói szerződést. "
Fizessél öcsi, és akkor nincs szerződés! Ja hogy az már kóser?
"Muhaha, az LMP kétszer akkora komcsi bagázs. De azért szavazz rájuk. "
Az LMP-nek semmi köze nincs a kommunizmushoz, se személyi, se ideológiai egyezés nem tapasztalható. Miért kell folyton a szádba rágott mantrákat ismételgetni, nincs saját eszed amivel gondolkodj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!