Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintem még mindig jobb...

Szerintem még mindig jobb Orbánékra szavazni, mint a kommunistákra, mi a véleményetek?

Figyelt kérdés
2012. júl. 4. 22:22
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg váltsuk le mindkettőt elég sokáig voltak már itt és hát mindkettő egy szutyok meg kéne próbálni valami újat ha más nem lesz én az LMP-re szavazok
2012. júl. 4. 23:17
 12/41 anonim ***** válasza:
89%
Kommunisták valóban nincsenek. Ha lennének legalább az ország 80%-a rájuk szavazna.
2012. júl. 4. 23:33
 13/41 anonim ***** válasza:
24%

"hiába nem tetszik igenis lesz még világforradalom!"

És lesz világkommunizmus is.

2012. júl. 4. 23:35
 14/41 anonim ***** válasza:
64%
Igen, és Lenin életre keltett teste lesz az első titkár.
2012. júl. 4. 23:37
 15/41 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, egy kis fincsi infó számodra :D

Orbánék között legalább annyi a kommunista, mint az MSZP-ben (de ha nem hiszed el, akkor nézd csak meg, hogy reagált a Fidesz a hírhedt ügynöklista kérdésére) :) Úgyhogy most gyakorlatilag azt is megkérdezhetted volna, hogy kutyafossal fürödjél vagy lószarral. :DD

2012. júl. 4. 23:38
 16/41 anonim ***** válasza:
85%

LMP

Se Orbán, se kommunizmus. Nekem a liberalizmus kell, ami eltörölné a hallgatói szerződést.

Ezt bemásolom még egyszer, mert szóról szóra ezt gondolom én is.

2012. júl. 4. 23:43
 17/41 anonim ***** válasza:
10%
Még mindig jobb. Csak akkor szavaznék a Fideszre ha muszáj lenne választani az MSZP és a Fidesz között.
2012. júl. 5. 01:12
 18/41 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem ez a jobb oldal és kommunisták felosztás már rég nem állja meg a helyét. Egyrészt a fidesz frakcióban is ülnek volt komcsik, másrészt pedig a fidesz az elmúlt két év alatt legalább annyival rontotta Magyarország pozícióját, mint az mszp abban a bizonyos "elmúltnyolcében".

Gazdasági szempontból siralmas a helyzet. Az első negyedévben 0,7%-os GDP visszaesés volt tapasztalható, a CDS felárak bőven meghaladják a növekedés mértékét, a piaci munkahelyek száma folyamatosan csökken. E mellett leépítik a gyógyszertámogatást, a szociális juttatásokat, az egészségre és az oktatásra egyre kevesebb pénz jut stb... A beruházási hajlandóság mélyponton, sorra szűnnek meg a kisvállalkozások, a foglalkoztatás terhei csak nőttek az elmúlt két évben.

Egy jó tanács, ha így gondolkodsz, akkor lehetőleg ne menj el szavazni...

2012. júl. 5. 01:13
 19/41 anonim ***** válasza:
11%

"LMP

Se Orbán, se kommunizmus."

Muhaha, az LMP kétszer akkora komcsi bagázs. De azért szavazz rájuk.

"Nekem a liberalizmus kell, ami eltörölné a hallgatói szerződést. "

Fizessél öcsi, és akkor nincs szerződés! Ja hogy az már kóser?

2012. júl. 5. 01:14
 20/41 anonim ***** válasza:
96%

"Muhaha, az LMP kétszer akkora komcsi bagázs. De azért szavazz rájuk. "

Az LMP-nek semmi köze nincs a kommunizmushoz, se személyi, se ideológiai egyezés nem tapasztalható. Miért kell folyton a szádba rágott mantrákat ismételgetni, nincs saját eszed amivel gondolkodj?

2012. júl. 5. 01:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!