Miért nem korlátozódnak még a romaszülések?
Figyelt kérdés
Már két éve vannak visszafogva ezek az ingyenjövedelmek, és folyamatosan csökkentik - a születések száma azonban nem követi ezt a tendenciát.2012. júl. 4. 19:12
1/9 anonim válasza:
Miért, van valami statisztika, hogy hány roma születik évente?
2/9 anonim válasza:
Hozzá vannak szokva, hogy a semmibe szülik bele a gyereket, ezt csinálták mindig. Mivel amúgy sem igen foglalkoznak a gyerekeikkel, onnantól, hogy meg van, már mindegy.
4/9 anonim válasza:
Mert ezzel az illető szabadság jogát sértik, és ütközne a szabályokkal, és nagy eséllyel rasszizmusra hivatkozva kitiltanának még az EU-ból is.
5/9 Pro Patria válasza:
Kedves Kérdező!
Erről engem is érdekelne statisztika, hogy mozdult-e el pozitív, avagy negatív irányba a túlszületések száma a cigányság körében.
6/9 anonim válasza:
A cigányok ingyenjövedelme meg segélyezése sosem fog csökkenni, mert minden pártnak szüksége van egy ilyen szavazóbázisra, szóval addig tenyésztik őket, ameddig csak lehet.
7/9 anonim válasza:
Milyen statisztikát akartok, én még nem láttam olyan cigány nőt, akinek legalább 3 gyerek nem lógott a nyakán. Igenis szülik halomra őket, de nevelni az már kényesebb téma. Nem fog sajnos változni, én csak egyet mertem bevállalni, pedig munka, ingatlan, megtakarÍtás van, de még Így sem egyszerű.
8/9 anonim válasza:
minden 3. születendő gyerek cigány volt Magyarországon 2011-ben. Ez a szám 2001-ben még csak minden 4. volt... De szerintem amúgy sok rendes cigány van. A szomszédaink is cigányok és imádjuk őket.. nagyon jófejek.. meg dolgaznak stb....
9/9 Pro Patria válasza:
Kedves 22:31-es válaszoló!
Ezt hol írták?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!