Miért várható jobban Jobbik-MSZP összecsapás '14-ben, mint Jobbik-Fidesz? Az "első" helyért.
kpetike, már megint hülyeségeket beszélsz.
A "sorrend", amit felsoroltál, köszönőviszonyban sincs semelyik közvéleménykutatással - a barikádos, kurucos oldalakat leszámítva.
Te meg hol "mereven elhatárolódsz" a jobbiktól, hol miatta kampányolsz. 12 évesen inkább még menjél vissza a kifestőkhöz, és ne hivatkozz arra, hogy "mi volt 2002-ben", amikor te egészen konkrétan még 2 éves voltál, pláne ne a "rendszerváltás előtti időkre"...
Kedves 23:50-es válaszoló!
Nem tudom, hogy a kérdésed szarkazmus-e, vagy - remélem, nem - komoly, de ha ez utóbbi, akkor válaszolók:
Természetesen nem kormánypárt a Jobbik, csak felvetődött itt némelyeknél, hogy koalícióba kellene állnia a kormánypárt Fidesszel.
De ez aligha elképzelhető, mert önmagukat hiteltelenítenék el azzal, hogy egész eddig "új irány"-ról beszéltek, és most meg összefognának. Tudják ezt ők is, éppen ezért - szerintem - fel sem merült még az ötlete sem, hogy bárkivel koalícióra lépjenek.
Vona Gábor többször elmondta, hogy semmi összeforrás nem elképzelhető a Fidesszel.
Ennek ellenére én is egyre több nemzeti radikális szájából hallom, hogy pedig csak ezt tudják 2 év múlva megoldástként elképzelni, mivel amúgy ismét nem tudnak annyit sem tenni majd, mint koalícióban tudnának.
Viszont nagymértékű lenne az elpártolás, csalódottság, az is biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!