Jobbikosok, mi bajotok van az ateistákkal és a nem keresztény vagy iszlám vallásúakkal?
Mert a Jobbik is viccpárttá lett.
Én meg vagyok keresztelve, de életembe nem voltam jókedvemből templomba. A mellett a Jobbikot tartom a legkisebb rossznak. De egy kis képzavarba vagy. Az iszlámmal nincs bajuk!
tegnap 23:57
Épp azt mondtam hogy a keresztényt meg az iszlámot szeretik.
ma 00:00
Elég fura lenne ha ateista létemre utálnám az ateistákat. Azért tettem fel ezt a kérdést mert nem egy helyen olvastam hogy egy szélsőséges szidta például az ateizmust.
Az nem azért, mert szélsőséges, hanem mert vallásos lehetett. Ez fordított esetben is gyakran előfordul.
Én ilyenkor Mr. Svájcot játszok.
Amúgy én is hiszek, de nem a Biblia előírásai szerint, saját istenképem van.
De miért kell rasszista módon általánosítani az összes jobbikost???
Én pl nem vagy vallásos mert az a legnagyobb hülyeség. Hiába kerestem templomban istent, mire rájöttem hogy bennem, bennünk van! Az ateisták meg maguk sem tudják alátámasztani a nézeteiket érvekkel.
"De miért kell rasszista módon általánosítani az összes jobbikost???"
Azért, mert maga a párt, a Jobbik, állt elő olyan javaslattal, ami büntetné az ateistákat.
Amúgy az iszlámért azért rajong a Jobbik, mert az iszlamisták is zsidógyűlölők. Innen az ideológiai barátság.
" mert az iszlamisták is
zsidógyűlölők"
Nem zsidó, hanem igazságtalanság gyűlölők. Ha nem aludnál, te is értenéd miért utálják a nyugatot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!