2014-ben aki az MSZP-re szavazz az nem gondol bele, hogy legutóbb is minden este a "Tüntetés" című műsor t néztük meg a szétvert MTA székházat?
Az MSZP???
MUHAHAHA
"Normális Margit???"
Nem, de a jelenlegi választékból nem is akarok, főleg nem arra az idétlen MSZP-re nem!
Eszem meg ahogy látom több van, mint egyeseknek (MSZP-seknek)
""Én az MSZP-re szavaztam és arra is fogok,""
"Beteg" vagy!
a kérdés jó
nem valóban nem tud megfélemlíteni a fidesz a pénzért fizetett zsoldos focidrukker csürhéjével
jelenleg csak azért nincs békés tüntetés mert az imádott viktorkád olyan törvényeket hozott amik papíron lehetővé teszik a tüntetéseket
DE a valóságban kb fél évvel előre el kell kezdened szervezni és véletlenül nem adják meg az utolsó pillanatban az engedélyt
tapasztalatból tudom
fidesz nyomort többé soha
köszönöm hogy meghallgattatok
Ha belegondoltok miért is volt az MTV ostromlás? És miért volt egész Budapest felgyújtva??? A Fideszesek csinálták .. a fideszesek bujtották fel az embereket ennyire nem láttok?
Most miért nincs semmi? Most is kellene lennie valaminek!!! Mert undorító amit ezek csinálnak remélem 2014 ben elvéreznek!!! De ha ez kell az embereknek akkor ne panaszkodjon senki hogy drágaság van mert megérdemlik!
""fidesz nyomort többé soha""
MSZP nyomor jobb volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!