2014-ben aki az MSZP-re szavazz az nem gondol bele, hogy legutóbb is minden este a "Tüntetés" című műsor t néztük meg a szétvert MTA székházat?
Én pl még a 114 megvakított ember előtti MTV székházas bulira gondoltam, amikor tízen vertek össze egyetlen fegyvertelen rendőrt és utána számítógépeket loptak, fosztogattak az ifjú Akelás Petőfik, akik a követeléseiket beolvasni érkeztek az éjszaka közepén részegen a székházba (mikor már rég nem volt adás). És nem csak arról van szó, hogy egy tévés kocsiját felgyújtották, hanem odafelé útközben is dobálták a molotov koktélokat erre-arra, egyszerű állampolgárok kocsiján ugráltak és death metal hangon üvöltöztek. Nagy részük túlzás nélkül csont részeg volt.
Ha végre felébrednétek az álomból akkor rájönnétek, hogy a Fidesz megszorításai jól jöttek hiszen vissza vásároltak több céget is, míg a MSZP az adók és megszorítások ellenére mindent elad ráadásul ők még ráfognak tenni az adókkal, hiszen mindig is így volt! Nem, mondom, hogy a Fidesz jó, de azt igen, hogy jobb mint az MSZP.
És nem vagyok Fideszes csak Jobb oldali!
13-as addig békésen vonultak ameddig az egyik b*zi zsaru lenem fújta őket gázsprayal arról nem beszélve, hogy előtte egy órával rángatták el Vona Gábort azért mert a füvön ült és mert amikor lefújták akkor az arca elé tette a Magyar Gárdás sapkáját. Egyébként ez a videó nálam "BEST" amúgy valószínűleg nem azért kellett tank a tüntetőknek, mert a rendőrők békések lettek volna:
http://www.youtube.com/watch?v=dWioIF0G92M&feature=g-hist
http://www.youtube.com/watch?v=8aHsTtU0To4&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=ILGND92hgqc&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=w9SefypgzjA&feature=related
Kérdező!
Te ugye nagyon nem vagy képben az egész tüntetéssel kapcsolatban! Csak annyit tudsz amennyit a szélsőjobbos médiából hallasz!
A 13-as ugyanis az MTV székház ostromáról beszélt. Aki ismeri a tüntetéseket legalább minimálisan az szerintem tudta miről beszél a 13-as...
És az MTV székháznál nem volt szegény ártatlan vonuló tömeg akik gondolom az esti híradó felvételét akarták megnézni és csak egy véletlen eldobott csikk miatt gyulladt föl kocsi meg minden más.
Meg a szegény ártatlan tüntetők csak fáradtságból dőltek neki a bejárati ajtónak ami, ejnye a trehány asztalosmunkának, hát nem bedőlt!!
és a rendőrök is valójában magukat verték jól meg...
Az a baj kedves kérdező hogy téged nem az igazság érdekel hanem csak az a pár videó amit az EGYIK oldal eléd rakott!
És a legrosszabb hogy nem is vagy kiváncsi a teljes igazságra!!
Szerintem nézz utána a teljes eseménynek és olvasgass mindkét oldalról híreket! Az elején idegesíteni fog hogy a saját véleményeddel ellentétes "h.lyeséget" kell olvasnod de idővel rájössz hogy mekkora parasztvakítás áldozata lettél!
2014-ben aki az MSZP-re szavazz az nem gondol bele, hogy legutóbb is minden este a "Tüntetés" című műsor t néztük meg a szétvert MTA székházat?
Na akkor ehez hozzászolok én is.. ezek a fidesz felbujtói voltak!
Érdekes itt jönnek a megszorítások hegyei.. miért nincs gyújtógatás és lázangás? Mert a Fidesz kezdeményezi azért?
Ha az MSZP ilyet csinált volna amit ezek a pa*******.. már régen lángokban lenne megint fél Budapest.
Én 2014 ben az MSZP re fogok szavazni, mert annor sokkal jobb volt mint most !
Orbán 98 tól 2002 ig se csinált semmit csak elsz**ták az egészet, jöttek a sok bevándorlok stb..
És most meg az embereknek már a csontjait szedi ki!
Én a mondo vagyok aki megszavazta őket megérdemli ne sírjon!
Az MSZP nek kell nyernie 2014 ben vagy a Jobbiknak akkor talán a rendőrség megerősödne és a C betüsek is mennének a levesbe, és nem kellene félni hogy kit fognak kirabolni!
A Jobbik szerintem a lehető legnagyobb biztonságot teremtené meg!
Ami már ránk férne ..
Jönnek itt a megszorításokkal meg hogy hogyan szedjék ki a lovét a zsebedből??
Miért nem vezetik vissza a halálbüntetést?
Aki Ől azt felkellene akasztani vagy villamosszék vagy méreg injekció!
Mert aki már odáig vetemedett hogy embert ől az legközelebb is megteszi az ilyen nem ember hanem egy férre sikeredett genetikai hulladék egy aberált szarvasmarha keverékkel..
Halálbüntetést már régen vissza kelett volna hozzi nem lenne ennyi gyilkosság!
Valjuk be hogy 90 től az Ország sülyed a béka fenekére de a magyar ember az nyeli nyeli nyeli mert fél mindentől...
Kedves kérdező!
Ha a kilőtt szemű tüntetőket véded akkor te egy elég fura jobbikos vagy!
A jobbik alatt ugyanis egy ilyen gyujtogatós tüntetést, a retorikája alapján, sokkal keményebben "levertek" volna!
Vagyis tisztázd le magadban a SAJÁT nézetedet ami alapján egy eldurvult tüntetésnél kemény föllépést vársz vagy finomat!
Ha keményet akkor ne kritizáld! Ha meg puhát akkor a jobbik ezirányú nézetén gondolkozz el!
Bár nem mondom hogy a jobbik nem hasonult meg ezügyben(is)...
Tehát a kérdező szerint jogos az állampolgárok autóinak felgyújtása vagy tönkretétele ha valakinek nem tetszik a rendszer.
Kedves kérdező, merre is áll az autód? Én jogosan odamennék tüntetni :)))
De ha utána egy szót is mersz szólni ha jogos dühömben felgyújtom a rendszer elleni tiltakozásul akkor nagyon képmutató vagy!!
Na EZ(!!) ennyi...
NINCS AUTÓM :D
De biztosítás volt rá nem?
Ha nem akkor vessen magára és az MSZP-re...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!