Mi a véleményetek erről?
Bővebben itt:
A kereszténységnek az a „harcos, radikális” megélése, amely a konferencia címében tetten érhető, konfliktusokhoz vezet, és nem a megbékéléshez – jegyezte meg Ékes Ilona fideszes parlamenti képviselő. Elmondta, hogy sokat jelent számára az „imaháttér”, amely erőt ad az élet védelme érdekében, a prostitúció ellen folytatott küzdelméhez, valamint a nők, az anya- és bababarát szülészet támogatásához, vagy például ahhoz, hogy megmutathatta: „van kiút a melegbárból”.
Ez az utolsó szó megfogott, tudom hogy ez a nő akarta meggyógyítani a melegeket a homoszexualitásból , de mégis ezt hogy képzeli? Én így érzem magam jól a bőrömben, ezt nem is tudnák ki kezelni... Szerintetek?
Szerintem a homoszexualitás nem betegség hanem vagy a körülmények alakítják ki,vagy így születik az ember.
egy hetero
> tudom hogy ez a nő akarta meggyógyítani a melegeket a
> homoszexualitásból , de mégis ezt hogy képzeli?
Sehogy, csak össze-vissza hülyeségeket pofázik.
A homoszexualitás gyógyítása jelenleg technikailag sajnos nem megoldható, mivel azt sem tudjuk hogy pontosan mi (vagy mik) okozza.
Kedves Utolsó Dunába lövetnél nincs kedvem apáca szerepébe tetszelegni tudod Boldog Salkaházi Sára akit a nyilasok megöltek, mert zsidókat bujtatott, de én is azt tenném mint ő, Salkaházi Sára halálának körülményei sokáig nem voltak ismertek. Húsz évvel később a zuglói nyilasper egyik vádlottja mondta el a bíróságnak, mi történt.
A foglyokat este a Fővámház elé terelték, levetkőztették és a Duna partjára állították őket. Mielőtt a sortűz eldördült, egy alacsony, fekete hajú nő – Sára nővér – a kivégzők felé fordult, a szemükbe nézett, letérdelt, az égre nézett, és keresztet vetett.
> Én így érzem magam jól a bőrömben, ezt nem is tudnák ki
> kezelni... Szerintetek?
Szerintem attól mert te így jól érzed magad még nem kellene dicsekedned vele és büszkének lenned arra, hogy mekkora rakás genetikai hulladék vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!