Nem dávid kérdése:
Van még egy olyan nép magyaron kívül akit ennyire ver a sors az évszázadokban?
Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 10:05
31/40 anonim válasza:
"Téged nem érdekel, a magyarokat érdekli."
Én még nem hallottam senkit siránkozni a környezetemben a törökök vagy trianon miatt. Ez szerintem a munkanélküli, félalkesz jobbosok kiváltsága.
32/40 anonim válasza:
Amúgy elköltöztél már Romániába?
33/40 anonim válasza:
A DK-s haverjaid persze, hogy nem siránkoznak emiatt, ők azt sajnálják inkább, hogy az oroszok hazamentek. Ez borzasztó sajnálatos, de valahogy mégsem tudom átérezni a fájdalmatokat.
34/40 anonim válasza:
Sok millió DK-s lehet az országban. A kocsmában azért minden nap bőgtök a kopasz haverjaiddal?
35/40 anonim válasza:
ja mert Viktor hazaküldte őket igaze
36/40 anonim válasza:
Nincsenek kopasz haverjaim, és nem bagatelizálom el a nemzetünket ért tragédiákat.
De ha te ünnepként fogod fel, magánügyed, csak azt nem értem, hogy miért itt kárörvendesz, miért nem a Nagy Románia Párt heti gyűlésén.
37/40 anonim válasza:
Van pár, cseroki indiánokkal pl. nem cserélnek. Lengyeleknek sem volt túl szerencsés a történelmük. Mostanában meg a szerbeket nem irigylem.
De ott vannak a tibetiek, palesztinok, zsidók, vagy épp a kurdoknak sem csak móka és kacagás volt az újabb kori történelem.
39/40 anonim válasza:
Gondolj azokra a népcsoportokra, akiket az európaiak kiirtottak vagy rabszolgának használtak. Annyira rosszul azért mi soha nem álltunk, hogy háziállatnak használjanak minket, még a törökök is normálisabbak voltak velünk, mint az európaiak az indiánokkal vagy az afrikaiakkal.
40/40 anonim válasza:
Nem ver a sors. A 20. század volt az ami tényleg idáig taszította az országot ez a kommunisták és a liberálisok hibája volt. Amíg be nem fogadtuk a szláv és a román hordákat (meg persze a zsidókat) addig jól elvoltunk de ők elkezdték belülről bomlasztani az országot. Ma már ott tartunk hogy ha valaki az ezeréves jussunk visszaszerzéséről beszél azt lehurrogják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!