Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van még egy olyan nép magyaron...

Nem dávid kérdése:

Van még egy olyan nép magyaron kívül akit ennyire ver a sors az évszázadokban?

Figyelt kérdés
2012. jún. 30. 10:05
1 2 3 4
 21/40 TheHutyutyu ***** válasza:
A lengyelek sokkal szarabbul jártak mint mi ugyanis a középkortól az I világháború elején és végén Oroszország része volt utána jött II. világháború Katyn mészárlás aztán a Varsói felkelés utána jött egy szovjet elnyomás stb...
2012. jún. 30. 17:01
 22/40 anonim ***** válasza:

"Trianonra meg az emútnyóccévre' veritek magatokat. Költözzetek kicsit le Ruandába vagy Szíriába."

Csakhogy nem ruandai vagy szíriai vagyok, hanem magyar, úgyhogy erre "verem" magam.

TheHutyutyu - ez ugyanígy igaz a magyarokra is. Ugyanebben az időszakban szintúgy német, ruszki megszállás, román népirtás és végleges területfoglalás, cseh deportálás és még sorolhatnám.

2012. jún. 30. 17:41
 23/40 anonim ***** válasza:

dehogy ver a sors

mi vagyunk ekkora ökrök, b*szunk el mindent, nem élünk a lehetőségeinkkel, mindent tönkreteszünk

2012. jún. 30. 18:14
 24/40 anonim ***** válasza:

"Csakhogy nem ruandai vagy szíriai vagyok, hanem magyar, úgyhogy erre "verem" magam."

Ezzel csak az a baj, hogy halálos csapásként fogják fel, különösen a kávéházakban filozofálgató jobboldali újértelmiségiek. Amíg itt maximum a netes fórumokon jelent vitaalapot a mi szörnyű sorsunk addig a szíriaiaknak a fejéhez nyomják a puskacsövet mégsem rinyálnak annyit mint ti.

2012. jún. 30. 18:15
 25/40 anonim ***** válasza:
Senkit nem érdekel a szíriaiak sorsa, szerintem a legtöbb embert a saját nemzetének sorsa érdekli. Mondjuk ha te a kávéházban a szíriaiakról szoktál filózni, hajrá.
2012. jún. 30. 18:19
 26/40 anonim ***** válasza:

így van, mi állandóan rinyálunk

az nagyon megy nekünk

ha tenni kell vmit, akkor hirtelen minden magyar kib*szott lusta lesz

csak pofázni tudunk, meg hőbörögni

meg a saját hibáinkból sem tanulunk soha

fejjel szaladunk a falnak csak azért is? tárgyalni? magyar ember ilyet nem tesz

tökéletes példa rá balfék kormányunk

2012. jún. 30. 18:20
 27/40 anonim ***** válasza:

"Senkit nem érdekel a szíriaiak sorsa, szerintem a legtöbb embert a saját nemzetének sorsa érdekli."

Senkit nem érdekel a magyarok sora.

2012. jún. 30. 18:22
 28/40 anonim ***** válasza:
Koszovó, Tajvan
2012. jún. 30. 18:25
 29/40 anonim ***** válasza:
Csecsenföld
2012. jún. 30. 18:26
 30/40 anonim ***** válasza:
Téged nem érdekel, a magyarokat érdekli. Mondjuk ha annyira nem érdekel a magyarok sorsa, nem tudom mit osztod az észt az összes topicban, amelyben benne van a "magyar" szó.
2012. jún. 30. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!