Van még egy olyan nép magyaron kívül akit ennyire ver a sors az évszázadokban?
"Trianonra meg az emútnyóccévre' veritek magatokat. Költözzetek kicsit le Ruandába vagy Szíriába."
Csakhogy nem ruandai vagy szíriai vagyok, hanem magyar, úgyhogy erre "verem" magam.
TheHutyutyu - ez ugyanígy igaz a magyarokra is. Ugyanebben az időszakban szintúgy német, ruszki megszállás, román népirtás és végleges területfoglalás, cseh deportálás és még sorolhatnám.
dehogy ver a sors
mi vagyunk ekkora ökrök, b*szunk el mindent, nem élünk a lehetőségeinkkel, mindent tönkreteszünk
"Csakhogy nem ruandai vagy szíriai vagyok, hanem magyar, úgyhogy erre "verem" magam."
Ezzel csak az a baj, hogy halálos csapásként fogják fel, különösen a kávéházakban filozofálgató jobboldali újértelmiségiek. Amíg itt maximum a netes fórumokon jelent vitaalapot a mi szörnyű sorsunk addig a szíriaiaknak a fejéhez nyomják a puskacsövet mégsem rinyálnak annyit mint ti.
így van, mi állandóan rinyálunk
az nagyon megy nekünk
ha tenni kell vmit, akkor hirtelen minden magyar kib*szott lusta lesz
csak pofázni tudunk, meg hőbörögni
meg a saját hibáinkból sem tanulunk soha
fejjel szaladunk a falnak csak azért is? tárgyalni? magyar ember ilyet nem tesz
tökéletes példa rá balfék kormányunk
"Senkit nem érdekel a szíriaiak sorsa, szerintem a legtöbb embert a saját nemzetének sorsa érdekli."
Senkit nem érdekel a magyarok sora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!