Korhatárossá teszi az energiaitalokat a kormány. Egyetértesz vele?
Igyanak kávét :)
Az sokkal egészségesebb, ha belegondolunk az energiaital valami szintetikus lötty, a kávé pedig természetes, a babkávé őrleményéből készül.
"Sok bűnözőt ismertem meséltem
párszor
De az igazi bűnöző...gógyszert
árul!
Energiaitalnak hívja a mérget...
És ahogy nézem ez nem zavar
téged.
Magyarok forgatnak ,arról
filmeket
Hogy téged más népek nácinak
higgyenek.
Az én holokausztom sekit sem
érdekel
Trianon óta e nemzet csak
térdepel!
Hiába kerestem templomban
Istent
Mire rájöttem bennem él, itt bent!
Az igazság szavakban ,mindig
hazugság
Nekünk is lopni mert mindenünk
ellopták!
Kamuzok neked mert így adok
esélyt
Hogy amiről beszélek egy napon
majd megértsd!
Kincses ládám sose volt, csak egy
térképem
29 év után így elnézem...
Semmit sem értem el hiszen nem
lehet
És ezt mégsem tudják az
emberek!
Megértem hogy egy UFO sem
segít rajtunk
Ha szív nincs olajat vagy aranyat
adjunk!"
FankaDeli
26: A kávé egészségessége mellett van ugyanannyi káros hatása. Nem beszélve arról, hogy a kávéban kismillió anyag dolgozik a koffein pozitív(nak mondható) hatása ellen. Magyarul ha megiszol 2-3 csésze kávét(egy energiaitalnak felel meg) akkor sem dob fel jobban, mint egy energiaital. Ja, és a kávé is ugyanúgy lefáraszt utána, mint az energiaital. Nem akarom osztani az észt, 16 éves vagyok. Viszont igenis nagyon dúrván le voltam terhelve ebben az évben. A jó bizonyítvány érdekében kellett valami kis plusz, mivel én egyszerűen képtelen voltam önerőből megcsinálni, volt hogy 4-5 órát ültem a könyv felett naponta. Én elballagtam a legközelebbi tápkieg(scitec) üzletbe, és vettem egy nagydózisú multivitamin pakkot. Név szerint multi pro-t(néhány vitaminból a napi adag több mint 1000%át tartalmazza egy adag). Lehetne zöldséget és gyümölcsöt is enni amúgy, csak nem biztos hogy napi 3 láda paprika kifizetődő. Drága volt így is, de megérte. Mióta szedtem, javult a közérzetem, az éberségem, és a koncentráció képességem, ráadásul kevésbé vagyok fáradékony. Sokat tudtam így javítani.
Egyébként nem, egyáltalán nem értek egyet a tiltással. Koffeintablettát a gyógyszertárban bárki kaphat energiaital helyett. Koffein pezsgőtablettát spárban is. A zöld teában van annyi koffein mint 2 csésze kávéban, ugyan azokkal a káros hatásokkal, csak mellé pozitívakkal is. Ha az energiaitalt korhatárosítják, akkor már ezeket is, meg a kávét is! Úgy lenne értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!