Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek leszünk olyan...

Szerintetek leszünk olyan hülyék 2014-ben, hogy eladjuk az összes földünket? És más az sem marad így hontalanok leszünk?

Figyelt kérdés
2012. jún. 27. 10:54
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

A legnagyobb földtulajdonosok ma magyarok! Nem akarok oligarházni de szerintem jobban félj a magyar földbirtokostól akinek ügyészi, rendőri és politikai kapcsolatai vannak mint attól a külfölditől aki megvesz kisebb nagyobb földet és ha nem tejel a helyi kiskirályoknak akkor ki lesz csinálva!!

Ne hidd hogy akkor biznisz egy külsősnek ha megvesz akár 100-200 stb hold földet aztán dugdoshatja a milliókat mindenki zsebébe ha nem akarja hogy "baja" legyen...

Most a "megélhetési bűnözők" rengeteg lopását nem is említem ami szintén elég tetemes lehet!!!

Sajnos nem félek attól hogy rengeteg külföldi jönne hozzánk földet venni! Legalábbis akinek van egy kis esze az nem... Ha meg igen akkor tapasztalni fogja hatványozottan hogy miért nem gyarapodunk mi sem...

A devizahitelezést szerintem is hagyjuk ki a pakliból! Elhiszem hogy "kényszer" alatt vette fel a hitelt mindenki de jobban félek attól hogyha jövve megint egy olcsó hitel lehetőség pár év múlva, ugyan azok az emberek ugyan azt a massziv hiteltömeget felvenné mint annó! Mert a hibából tanulni is kéne...

2012. jún. 27. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!