Szerintetek leszünk olyan hülyék 2014-ben, hogy eladjuk az összes földünket? És más az sem marad így hontalanok leszünk?
Egy magyar soha nem lesz hontalan.Ami magyarrá tesz az a magyar vér a magyar nyelv és a tudat hogy magyar vagyok.Egy magyar magyar marad az USA-ban Oroszországban , Japánban és a világon mindenütt ameddig él.
A magyarság soha nem vész el.
Nem értem, mi a baj.
Eladjuk a földet, ide jön valaki, termel rajta. Nyilvánvalóan nem az összeset fogjuk, és nem mindenki. Ha az illető drágán adja a terméket, akkor behozunk Brazíliából, vagy egy másik fejlődő országból. Nem leszünk rákényszerítve, hogy drágán fogyasszunk. Ez a hontalanság duma meg nevetséges.
Nekem abszolút nem fáj és nem is fog fájni, hogy Kim Szung Hei vagy Kovács T. József a mellettem lévő 1000 ha tulajdonosa. A helyi téesz műveli így is, úgy is...
Ez a vízkészletes sztereotip duma meg kicsit fárasztó...
Használj esővizet a WC öblítésére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!