Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbikfóbok? Utáljátok a...

Jobbikfóbok? Utáljátok a Jobbikot?

Figyelt kérdés
Most, hogy már mi is használhatjuk az antiszemita kártyát, bátran teszem fel a kérdést, utálod a Jobbikot?
2012. jún. 26. 21:04
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Miért, te azt hiszed, hogy a hülyeséged majd meghatja a felnőtt, kialakult értékrenddel és önismerettel rendelkező embereket és a szánalmas kis kapálózásod számít nekik valamit, kérdező? Ez max. neked, meg a kis p*cs náci fajtádnak fog némi örömöt okozni masztizás helyett, amire holnapra ráuntok. :D Más meg magasról t*jik a fejetekre, mint eddig. :D
2012. jún. 27. 10:08
 22/29 anonim ***** válasza:
85%
Azt utálom, amit képviselnek. Az indulati politizálást, a realitások figyelmen kívül hagyását, a szakralitás erőltetését a valósággal szemben, a kocsmai stílust, és a bőgatyás primitívséget.
2012. jún. 27. 10:44
 23/29 Pro Patria ***** válasza:
50%

Milyen ostoba kérdés ez? Kb mintha azt kérdeznéd:

"Homofóbok! Utáljátok a melegeket?"

Ha eleve a jobbikfóbokat szólítod meg, akkor utána minek megkérdezni, hogy utálják-e?:)

Értem én, most ki akarod élni a bosszúvágyadat... Nagyobb örömöd sose legyen.

2012. jún. 27. 13:52
 24/29 A kérdező kommentje:
Nem bosszúvágyat élek ki. Csupán meg akarom nektek mutatni, hogy milyen amikor igazságtalanul ragasztanak rátok olyan szavakat mint az antiszemita! Azért tettem fel a kérdést, hogy egyesek magukba nézzenek!
2012. jún. 27. 14:58
 25/29 anonim ***** válasza:
100%

tudod, felüthetnéd a fóbia címszónál az értelmező szótárat. a szó a görög phobos szóból ered és azt jelenti, hogy végletes félelem.

én nem félek a Jobbiktól, szánalmas egy pártnak tartom, komolyan tragikomikus amit művelnek.

ha arra akarsz célozni, hogy kiderült Csanádról, hogy zsidó felmenői vannak, akkor azt kell mondanom, hogy örülök neki. érezze egy kicsit a maga bőrén a dolgokat. persze, egyből jött a védekezés, hogy nem a származás a fontos, hanem a célok. viszont akkor milyen alapon zsidóz a Jobbik egyfolytában???

+ szerintem tisztában sem vagy az antiszemita szó jelentésével... random kommentekbe beírod, azt hiszed, ez vagány, vagy normális visszavágás, vagy jogos, vagy mi? komolyan ember...

2012. jún. 27. 21:23
 26/29 anonim ***** válasza:
En csak a te fajtadat utalom !
2012. jún. 27. 22:10
 27/29 anonim ***** válasza:
Nem utálom, de nem is szeretem. Az nem zavar, ha bent vannak a Parlamentben, de kormányon semmiképp sem szeretném látni őket.
2012. jún. 27. 22:48
 28/29 anonim ***** válasza:
De mondd már meg miért antiszemita, aki utálja a jobbikot! :D Kíváncsi vagyok rá...
2012. jún. 27. 23:17
 29/29 anonim ***** válasza:
100%

"De mondd már meg miért antiszemita, aki utálja a jobbikot! :D Kíváncsi vagyok rá...

"

Ez egy gyerekes válaszreakció a jobbikosoktól mert nem tudják feldolgozni, hogy a vérmagyar Szegedi Csanád akivel együtt szoktak zsidózni maga is zsidó.

2012. jún. 28. 04:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!