Jobbikfóbok? Utáljátok a Jobbikot?
Milyen ostoba kérdés ez? Kb mintha azt kérdeznéd:
"Homofóbok! Utáljátok a melegeket?"
Ha eleve a jobbikfóbokat szólítod meg, akkor utána minek megkérdezni, hogy utálják-e?:)
Értem én, most ki akarod élni a bosszúvágyadat... Nagyobb örömöd sose legyen.
tudod, felüthetnéd a fóbia címszónál az értelmező szótárat. a szó a görög phobos szóból ered és azt jelenti, hogy végletes félelem.
én nem félek a Jobbiktól, szánalmas egy pártnak tartom, komolyan tragikomikus amit művelnek.
ha arra akarsz célozni, hogy kiderült Csanádról, hogy zsidó felmenői vannak, akkor azt kell mondanom, hogy örülök neki. érezze egy kicsit a maga bőrén a dolgokat. persze, egyből jött a védekezés, hogy nem a származás a fontos, hanem a célok. viszont akkor milyen alapon zsidóz a Jobbik egyfolytában???
+ szerintem tisztában sem vagy az antiszemita szó jelentésével... random kommentekbe beírod, azt hiszed, ez vagány, vagy normális visszavágás, vagy jogos, vagy mi? komolyan ember...
"De mondd már meg miért antiszemita, aki utálja a jobbikot! :D Kíváncsi vagyok rá...
"
Ez egy gyerekes válaszreakció a jobbikosoktól mert nem tudják feldolgozni, hogy a vérmagyar Szegedi Csanád akivel együtt szoktak zsidózni maga is zsidó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!