Jobbikfóbok? Utáljátok a Jobbikot?
Én nem utálom őket, csak véleményem szerint rettentően ostoba szűk látókörű emberekből áll a párt. Egyébként mi ez az antiszemita kártya dolog?
Valamit magyarázz már el nekem kérlek. Ha felmegyek a szentkoronaradio.hu-ra vagy a kurucra, ha meghallgatom Novák Előd egy két ízes beszédét, vagy esetleg Vona Gáborét, akkor miért tapasztalok állandóan burkolt, vagy nyílt zsidóktehetnekmindenről-ezést? Ja és te miért gondolod, hogy Izrael világméretű összeesküvést hajt végre? Miért van az, hogyha egy jobbik rendezvényt látok, akkor megy a permanens zsidózás. Most nem a zsidókat akarom védeni, szerintem megvédik ők saját magukat, csak van egy kis logikai bukfenc a történetben. Eddig még minden jobbik-szimpatizáns akivel találkoztam kikérte magának, hogy a jobbik antiszemita lenne, utána a következő mondata meg az volt, hogy ezt a zsidók terjesztik, hogy Izraelből megbuktassák a pártot.
Ennek ellenére nekem nem a zsidózással van a legnagyobb problémám a jobbikkal kapcsolatban inkább azzal, hogy nincsenek konkrétan megfogalmazott terveik az ország gazdasági felemelésére, csak általánosságokban fogalmaznak. Ha meg mondanak valami konkrétumot, akkor az egy bődületes baromság. Ilyen például a cigány integrációs pénzekből való gazdaságélénkítés, vagy az szja csökkentéssel való iparágfejlesztés. Célzott támogatásokat nem lehet akármire elkölteni, iparágat pedig nem lehet szja csökkentéssel felhúzni főleg, hogy a mezőgazdaságról és a vidékről volt szó, ahol munkanélküliség van. :D Melyik munkanélküli fizet szja-t? Nevetséges az egész, csak mivel nem rendelkezel kellő ismeretekkel, befolyásolható vagy.
"Amúgy semmi bajom nincs velük csak a kormányban nem akarom őket látni.'
Akkor hasíccsá kifele az usába.
"Valami más téma nem lehetne, mint minden nap ez a Jobbik izé, meg ez a szánalmas zsidózás? Mert akkor inkább aludni megyek..."
Anyád se fog visszatartani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!