Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Kertész Ákos hogy nevezhette...

Kertész Ákos hogy nevezhette pont a magyart alattvaló népnek?

Figyelt kérdés
Szerintem a történelem során bebizonyosodott hogy pont az ellenkezője igaz.

2012. jún. 26. 15:17
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Ezek nem magyar emberek által olvasott újságok? Akkor a kurucinfot is csak muszlimok olvassák?
2012. jún. 26. 21:19
 22/31 anonim ***** válasza:
31%

"Ezek nem magyar emberek által olvasott újságok? Akkor a kurucinfot is csak muszlimok olvassák?

"

Magyar ember nem olvas kurucinfót.

2012. jún. 27. 04:02
 23/31 Pro Patria ***** válasza:
55%

Kedves 21:16-os!

"teljesen egyértelmű, hogy egy magyar író nem azért ír egy magyaroknak szóló újságba, mert őszintén rühelli a magyar embereket (ő maga is az!)"

- Ő maga zsidó. És nem magyar újságban írta, amit írt, hanem egy külföldi, amerikai blog-jellegű portálon. Az Amerikai Népszava azért alapult meg, Bartus állítása szerint, mert el akart menekülni a magyar médiától, ami számára "nem volt elég jó", és saját lapot alakított, ahol nem volt megkötve a keze. A népszava.com nem a magyarországi népszava amerikai kiadása, hanem egy új lap, ami csak nevét örökölte. Arra, hogy "mindent leírhasson, amit otthon nem engedtek". Egy gyülekező hely a kitagadott újságírók számára, ahol nyugodtan összeállhatnak köpködni. A népszava.com a kurucinfó reciproka, és eleve komolytalan, mert egy magára valamit is adó lap nem ír olyan szavakat a cikkeiben, mint "p*cs, s*gg, f*sz", stb. Amikor pedig olyanokat írnak, mint "Szálasi-Vona Gábor", vagy "Orbán Viktor, Mussolini nagy tisztelője és követője", akkor végképp gyerekes szintre süllyesztik önmagukat, és simán fel lehetne mellesleg jelenteni is őket becsületsértésért.

Csak hogy értsd, miről is van szó a dolgok hátterében.

2012. jún. 27. 13:16
 24/31 anonim ***** válasza:
0%

"Ő maga zsidó."

Te meg hü‌lye vagy.

2012. jún. 27. 13:48
 25/31 Pro Patria ***** válasza:
47%
Nyilvánvaló tényeket ne tagadjunk már. Ő maga mondta ezt az ATV-n.
2012. jún. 27. 14:02
 26/31 Andizsuzsi ***** válasza:
29%
"Azzal kapcsolatban, hogy a támadásoknak volt-e bármi köze ahhoz, hogy a magyarsággal kapcsolatos kritikáját zsidó származású íróként fogalmazta meg, Kertész Ákos az Amerikai Népszavának azt mondta, hogy tulajdonképpen ez volt a durva fogadtatás oka: „egy zsidó ne beszéljen így a magyarokról – mondta. – De én magyarként mondtam azt, amit mondtam, egy másodpercig nem gondoltam, hogy ezt bárki így foghatja fel”."
2012. jún. 27. 14:03
 27/31 Andizsuzsi ***** válasza:
34%

"Kertész Ákos éppen önéletrajzot írt. Egyszerűen magából indult ki. Itthon nem nagyon élt, az egyetlen magyar akit ismert, az saját maga volt. Nem csodálom, hogy olyanokat írt."

Neked üzenem - nem Kertész védelmében, csak ha hozzászólsz valamihez, nézz utána, miről írsz -, Kertész Magyarországon élt és dolgozott, a Mafilm dramaturgja és az Élet és Irodalom szerkesztője volt.

2012. jún. 27. 14:08
 28/31 Pro Patria ***** válasza:
49%

Kedves Andizsuzsi!

Ha magyarként írta volna, amit írt, nem használt volna végig T/3-at a szövegben...

2012. jún. 27. 14:19
 29/31 Andizsuzsi ***** válasza:
0%
Patria! Én csak idéztem, amit nyilatkozott. Nem mi fogjuk eldönteni, hogy gondolta. Egyébként mint korábban írtam, visszataszítónak tartom a stílusát. Csak próbálok a tényeknél maradni.
2012. jún. 27. 14:29
 30/31 Pro Patria ***** válasza:
59%
Én értelek, Andizsuzsi, de nem hiszem el neki. Nem azt mondta, hogy "bűnösök vagyunk", hanem hogy "bűnösök vagytok". Ezek után nekem ne nyilatkozza, hogy magyarként írta, féltő szeretettel...
2012. jún. 27. 14:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!