Megérthetem valaha, hogy mi folyik itt Magyarországon? Ki ki mellett áll? Youtubeon nézegettem videókat, és a rasszista cigányoknál elvesztettem a fonalat, most már semmit sem értek.
Figyelt kérdés
16/F2012. jún. 25. 21:21
11/18 anonim válasza:
Nagyon okos lehetsz 12 évesen tényleg...
13/18 anonim válasza:
ha igen nézzétek már mag milyen ország ez gyenge türi a cigányokat meg munka is alig van béna háboruban elhuzok innen az biztos
14/18 anonim válasza:
és nem annyi vagyok és okos vagyok te f@sz
15/18 Simonsheamus válasza:
Há dicsák hogy mingyig minket utájnak ezzzzek a magyaj busik
16/18 anonim válasza:
A rasszizmus tapasztalatokra épül.Több száz kegyetlenül kirabolt öreg,meglincselt tanár,leszúrt sportoló,megerőszakolt majd megölt nő.Ezek a tapasztalatok váltják ki.
17/18 anonim válasza:
gyula2000. Te miért vagy ilyen? Én is cigány vagyok, de nekem semmi bajom a többi emberrel és nekik sincs semmi bajuk velem. Jó képű vagyok szeretem a sportot, szeretek dolgozni, tisztaság mániás vagyok. Ezeket azért írtam le mert nagy tévhit kering a cigényokról. Tény hogy vannak igénytelenek, köteketősök meg rafináltak, de vannak normálisak is. Ugyanez elmondható a másik oldalról is. Látod írhattam volna sokkal csúnyábban is, de így jobban esett leírni............viszont veled szívesen elbeszélgetnék, és meg látnánk hogy melyikünk jobb ember. Kérdező amit nem látsz nem fáj. Sok minden történik a világban ami szomorú, de arról nem veszek tudomást. Igen, így is lehet élni. Én a youtube-on inkább megnézek egy jó filmet, vagy egy Crysis 3 gameplay-t. Rövid az élet ne akarj emlékezni a szar dolgokra, és sose legyél rasszista, ne érdekeljen más milyen... és ha így csinálsz akkor saját magaddal teszel jót, mert a végén csak Te leszel meg Isten. Nem lesz politika. Gondolkozz el rajta TESÓ:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!