Mi folyik Magyarorszagon most?
Államcsőd folyik. Miért?
Lesz milforint és bilforint. Szerintem is ürítsd ki a számlád mielőbb.
"Mondtak be valami erdekeset ma a hirekben? "
Ehhez nem kell semmit bemondani. Tudod vannak akik itt élnek, nem külföldre szakadt hazánk fiai és nem a hírekből tájékozódnak.
Az történt, hogy egy újabb hitelminősítő (S&P) minősítette Magyarországot bóvlinak. Ezen kívül maga az Európai Bizottság elnöke kérte meg Orbán Viktort, hogy vonja vissza az új jegybanktörvényt és a pénzügyi stabilitási törvényt, de ő megtagadta.
Itt most beindult, illetve beindul egy lefelé futó spirál, aminek rossz vége lesz. Hogy mikor, és milyen, azt persze nem lehet tudni, de én számítok további erős forintgyengülésre. Nem biztos, hogy azonnal menekíteni kell a pénzedet, de biztonságosabb, hogy ha lehet, akkor tényleg kivonulsz innen a pénzeddel, ahogy a befektetők többsége is. Nem kell fejvesztve menekülni, megvárhatod, míg lejárnak az esetleges lekötések, de utána megfontolandó a kivonulás, ha megoldható.
"Az történt, hogy egy újabb hitelminősítő (S&P) minősítette Magyarországot bóvlinak."
Rohadt nagy cucc, az MSZP idején is éves szinten 5-6 ilyen leminősítés történt.
kérdező
a kérdésed alapján rögtön egy kétségbeesett 15 évesre gondoltam
majd más hangnembe más felfogással meg szólalsz mint orvostanhallgató
minden esetre jót röhögtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!