Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek erről?...

Pro Patria kérdése:

Mi a véleményetek erről? Elfogadhatatlan antiszemitizmus?

Figyelt kérdés
"A zsidó genetikusan alattvaló. [...] De ez nem mentség arra, hogy a zsidó a legsúlyosabb történelmi bűnökért sem érez egy szikrányi lelkiismeret furdalást, hogy mindent másra hárít, hogy mindig másra mutogat, hogy boldogan dagonyázik a diktatúra pocsolyájában, röfög és zabálja a moslékot, és nem akar tudni róla, hogy le fogják szúrni. Hogy se tanulni, se dolgozni nem tud és nem akar, csak irigyelni, és ha módja van legyilkolni azt, aki munkával, tanulással, innovációval viszi valamire."
2012. jún. 25. 17:39
1 2 3
 11/26 anonim válasza:
92%
Semmi köze a valósághoz, általános érvényű kijelentéseket semmilyen ember csoportra nem lehet tenni, nem hogy egy egész népre. Egyébként szerintem pontosan úgy van megfogalmazva, hogy akár "cigány" is szerepelhetne "zsidó" helyett, ugyanis rájuk is nagyjából ezeket szokták mondani. Szóval teljesen alaptalan az egész. Személy szerint azt sem értem, honnan indult ez az egész antiszemitizmus, mert a zsidó nép igazából nem sok vizet zavart a történelemben, legalábbis Jézus után. Hitler tanait pedig jó lenne, ha mindenki elfelejtené, de nagyon gyorsan, ugyanis az is egyszerű népbutítás volt. Kellett neki egy bűnbak, akire minden ráfogható, és természetesen a legártatlanabb embereket szúrta ki magának. Mondom ezt mind úgy, hogy személy szerint nem vagyok zsidó egyébként.
2012. jún. 25. 18:16
 12/26 A kérdező kommentje:

Itt már ez is ki lett fejtve.

http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__299..

A "történelmi bűn" fogalmát viszont én csak akkor tudom elfogadni, ha azt eredeti jelentésében használják, azaz nem az átvitt "eredendően, kollektíven bűnös" értelmében.

Mert olyan egy népnél sincs.

2012. jún. 25. 18:16
 13/26 anonim ***** válasza:
7%

"Ha a zsidók egyenrangúként tekintik majd a nem zsidókkal magukkal.Nem pedig gojnak meg alsóbb rendűnek.Ha azonos szabályok fognak rájuk vonatkozni.Egyenjogúan minden.Nem pozitívan megkülönböztetve. "

Ilyen sohasem lesz.

2012. jún. 25. 18:20
 14/26 anonim ***** válasza:
41%
Szerintem a kérdező arra akart rávilágítani (hozzá teszem nagyon helyesen és indokoltan), hogy ha a magyarokról irkálnak ilyet a nemzetközi sajtóban, akkor az senkit nem érdekel, és nagy ívben le van szarva. De ha viszont ha mondjuk a zsidókról irkálnának hasonlókat, akkor már egyből farkast kiáltanának -a farkasok-, és nemzetközileg is elítélnék hazánkat a szörnyű csúnya erősödő, úgynevezett "antiszemitizmus" miatt... A legjobban az az eset támasztja alá ezt az elméletet, mikor egy német költő -pontosan nem tudom ki-, arról írt verset, hogy talán mégsem olyan jó ötlet izraelnek atomfegyverrel felszerelt tengeralattjárókat adni, mert rengeteg ártatlan embert gyilkoltak meg. Ez miatt a vers miatt, hatalmas közfelháborodás volt, és mindenki mélyen elítélte a vad "antiszemita" költőt... Ilyen világban élünk!
2012. jún. 25. 18:21
 15/26 anonim ***** válasza:
4%

"Milyen történelmi bűne van a zsidóknak egyébiránt?"

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

És ez csak pár cikk amit kapásból találtam. Ha nem elég szólj, és küldök még.

2012. jún. 25. 18:27
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
A Kurucz-infó,minden,csak nem hiteles!
2012. jún. 25. 18:51
 17/26 anonim ***** válasza:
5%

Gondoltam hogy ezzel a hülyeséggel jössz! :') De hiába húzod elő ezt a kártyát, mert az összes hírt amit belinkeltem, a kuruc is csak átvette egy másik oldaltól! (Tudod a forrás megvan jelölve az alján)

Szóval ezt bebuktad!

2012. jún. 25. 18:55
 18/26 anonim ***** válasza:

47

Nem ugyanúgy definiáljuk a történelmi bűnt, úgy vélem. Állampolgárok szervezett kiadása egy másik országnak, miközben biztos a kiadó állam, hogy a halálba küldi őket, nincs egálban azzal, hogy valaki orrbaver egy békeaktivistát. Az is megkérdőjelezhető dolog, de a közelében sincs.

2012. jún. 25. 18:59
 19/26 A kérdező kommentje:

Kedves Kalergi, elolvastad egyáltalán, amit írtam? Mert akkor már meg is kaptad a választ.

Mellesleg egyetlen másik nép sem ilyen kivételezett, ezt el kell ismernie mindenkinek, ha tényleg hiteles akar maradni.

Hány más népet ért ennél sokkal nagyobb csapás?

Az ukrán népirtás, mikor 1932-33-ban, egyetlen év(!) 7-10 millió ukrán halt meg, köztük legalább 3 millió gyermek? Ki hallott róluk, mikor tartanak emléknapokat, nyitnak múzeumokat velük kapcsolatban? Persze, tudatos az agyonhallgatás, és a holokauszt egyediségének sugallása, érdek van mögötte.

Csak a zsidóság húzott hasznot efféle eseményekből, senkinek eszébe sem jutott hasonlókért, de ha mégis, nem kapott teret. A zsidóság persze kivételezett ebben, mert olyan nagy a befolyása mind a bankvilágban, mind a médiában... És ez számít.

Na de akkor beszéljünk csak a kollektív, öröklődő bűnösségről is, mert hát ez olyan jellemző a "fasiszta, nácista országokkal" kapcsolatban.

Marx zsidó volt. Lenin szintén. Kun (Kohn) Béla, Rákosi (Rosenfeld) Mátyás úgyszint. A Tanácsköztársaság 20 fős bizottságából 19 hasonlóképp zsidó volt. De Szabó Ervin, a kommunista művek hazai lefordítója és meghonosítója is.

A zsidóság mindenhol sokkal magasabb arányban képviseltette magát a kommunizmusban való szerepvállalásban, mint az össznépességen belül elfoglalt arányuk - erről maga Lenin is nyilatkozott.

És persze ezen csodálatos eszme 100 millió emberéletnél többet nem igényelt...

Ilyenkor már nincs kollektív bűnösség, ilyenkor "nézzünk másfelé"? Az a fránya objektivitás, az az, ami hiányzik...

Elítélem, ha valaki ezek miatt az egész zsidóságot gyűlöli, és a holokauszt legnagyobb tragédiája, hogy az uzsoráskodó, bankárkodó, még egy gyufásdobozt is kamatos kamatra kölcsönadó, gójozó, vérvonaluk tisztaságára görcsösen vigyázó, üzérkedő zsidó réteg miatt az olyan magyar identitású, a zsidósággal semmilyen közösséget nem vállaló, krisztusi hitre és magyar anyanyelvre tért emberek (is) estek áldozatul, mint Radnóti Miklós, Rejtő Jenő, vagy a "Szép vagy, gyönyörű vagy, Magyarország" c. dal írója, Kulinyi Ernő. Ebben van az igazi tragédiája a holokausztnak.

2012. jún. 25. 19:35
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

"És ez csak pár cikk amit kapásból találtam."

A kurucinfóról csak a legműveletlenebb és legbutább emberek linkelnek.

2012. jún. 25. 19:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!