Mi a véleményetek erről? Elfogadhatatlan antiszemitizmus?
Itt már ez is ki lett fejtve.
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__299..
A "történelmi bűn" fogalmát viszont én csak akkor tudom elfogadni, ha azt eredeti jelentésében használják, azaz nem az átvitt "eredendően, kollektíven bűnös" értelmében.
Mert olyan egy népnél sincs.
"Ha a zsidók egyenrangúként tekintik majd a nem zsidókkal magukkal.Nem pedig gojnak meg alsóbb rendűnek.Ha azonos szabályok fognak rájuk vonatkozni.Egyenjogúan minden.Nem pozitívan megkülönböztetve. "
Ilyen sohasem lesz.
Gondoltam hogy ezzel a hülyeséggel jössz! :') De hiába húzod elő ezt a kártyát, mert az összes hírt amit belinkeltem, a kuruc is csak átvette egy másik oldaltól! (Tudod a forrás megvan jelölve az alján)
Szóval ezt bebuktad!
47
Nem ugyanúgy definiáljuk a történelmi bűnt, úgy vélem. Állampolgárok szervezett kiadása egy másik országnak, miközben biztos a kiadó állam, hogy a halálba küldi őket, nincs egálban azzal, hogy valaki orrbaver egy békeaktivistát. Az is megkérdőjelezhető dolog, de a közelében sincs.
Kedves Kalergi, elolvastad egyáltalán, amit írtam? Mert akkor már meg is kaptad a választ.
Mellesleg egyetlen másik nép sem ilyen kivételezett, ezt el kell ismernie mindenkinek, ha tényleg hiteles akar maradni.
Hány más népet ért ennél sokkal nagyobb csapás?
Az ukrán népirtás, mikor 1932-33-ban, egyetlen év(!) 7-10 millió ukrán halt meg, köztük legalább 3 millió gyermek? Ki hallott róluk, mikor tartanak emléknapokat, nyitnak múzeumokat velük kapcsolatban? Persze, tudatos az agyonhallgatás, és a holokauszt egyediségének sugallása, érdek van mögötte.
Csak a zsidóság húzott hasznot efféle eseményekből, senkinek eszébe sem jutott hasonlókért, de ha mégis, nem kapott teret. A zsidóság persze kivételezett ebben, mert olyan nagy a befolyása mind a bankvilágban, mind a médiában... És ez számít.
Na de akkor beszéljünk csak a kollektív, öröklődő bűnösségről is, mert hát ez olyan jellemző a "fasiszta, nácista országokkal" kapcsolatban.
Marx zsidó volt. Lenin szintén. Kun (Kohn) Béla, Rákosi (Rosenfeld) Mátyás úgyszint. A Tanácsköztársaság 20 fős bizottságából 19 hasonlóképp zsidó volt. De Szabó Ervin, a kommunista művek hazai lefordítója és meghonosítója is.
A zsidóság mindenhol sokkal magasabb arányban képviseltette magát a kommunizmusban való szerepvállalásban, mint az össznépességen belül elfoglalt arányuk - erről maga Lenin is nyilatkozott.
És persze ezen csodálatos eszme 100 millió emberéletnél többet nem igényelt...
Ilyenkor már nincs kollektív bűnösség, ilyenkor "nézzünk másfelé"? Az a fránya objektivitás, az az, ami hiányzik...
Elítélem, ha valaki ezek miatt az egész zsidóságot gyűlöli, és a holokauszt legnagyobb tragédiája, hogy az uzsoráskodó, bankárkodó, még egy gyufásdobozt is kamatos kamatra kölcsönadó, gójozó, vérvonaluk tisztaságára görcsösen vigyázó, üzérkedő zsidó réteg miatt az olyan magyar identitású, a zsidósággal semmilyen közösséget nem vállaló, krisztusi hitre és magyar anyanyelvre tért emberek (is) estek áldozatul, mint Radnóti Miklós, Rejtő Jenő, vagy a "Szép vagy, gyönyörű vagy, Magyarország" c. dal írója, Kulinyi Ernő. Ebben van az igazi tragédiája a holokausztnak.
"És ez csak pár cikk amit kapásból találtam."
A kurucinfóról csak a legműveletlenebb és legbutább emberek linkelnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!