Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mért van ez Magyarországon?

Mért van ez Magyarországon?

Figyelt kérdés

ha egy baloldali rendezvényre mennek jobboldali fiatalok balhét keresni akkor bűnözőnek/huligánnak állítják be őket ha baloldali fiatalok mennek jobboldali rendezvényre balhézni ők a sértettek

[link] (nézzétek mit írt a népszabadság)

amikor az operához kiment pár jobboldali fiatal akkor mindennek elhordták őket

2012. jún. 20. 14:35
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
7%

"Mert a jobboldaliak agresszív ,

brutális módon fejezik ki

magukat mint egy primitív

emberszabású állat."

Ja mert a "sz@rháziak", a "b.dös nácik", és a "m0cskos rasszisták" kifejezés emberi vonásokra vall, igaz?

Szerinted a nácizás enyhébb mint a "zsidózás"? Te örülnél neki, ha olyan csoportulásokkal hoznának össze, akik ártatlan emberek haláláért felelősek? Te szoktál gondolkodni? Agyatlan!

2012. jún. 22. 10:18
 22/23 anonim ***** válasza:

tegnap 04:24

Úgy gondolod? Szerintem te egy idióta vagy. Ostoba provokátor.

2012. jún. 22. 14:52
 23/23 anonim válasza:
Szerintem nem kellene betiltani a kuruc infót, ugyanis minden ember máshogy gondolkodik, és nincs olyan hogy mindenkinek ugyan az a véleménye, jó elismerem hogy a kifejező módjuk kicsit erős, de a politikusok próbálják irányítani és befolyásolni a népet, teletömik hazugsággal a fejüket, amivel el is érik a céljukat. Mi magyarok hiszékenyek vagyunk, és hagyjuk magunkat befolyásolni, persze vannak kivételek. És vannak olyan oldalak, amik szerintem hazugság, de azokra még sem mondják, hogy be kéne tiltani, de én ilyenekkel nem is foglalkozom. De ha nektek jó hogy ilyeneken veszekedtek, csak csináljátok.
2012. jún. 23. 14:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!