Mért van ez Magyarországon?
ha egy baloldali rendezvényre mennek jobboldali fiatalok balhét keresni akkor bűnözőnek/huligánnak állítják be őket ha baloldali fiatalok mennek jobboldali rendezvényre balhézni ők a sértettek
[link] (nézzétek mit írt a népszabadság)
amikor az operához kiment pár jobboldali fiatal akkor mindennek elhordták őket
Remélem vágjátok a szarkazmust.
15:47 voltam.
na jó... rá sem kattintok a linkre. ilyen ügyben annyira értelmes dolog a kuruc.infoval indokolni, mint az, hogy ők a népszabadsággal indokolnak.
na jó, elkapott a kisördög, megnyitottam. el is képedtem rendesen. nevek, adatlapok??? nem is értem, hogy merik. bezzeg, ha a szélsőjobbos szoborrongálókkal, disznólábasokkal tenné meg ugyanezt egy másik hírportál, akkor ők lennének a kommunista zsidóbérencek, akik lejáratják hazánk fiait.
megáll az ész és ácsorog, komolyan. ha rajtam múlna, úgy betiltanám a kuruc.infót, mint a sicc. kár, hogy nincs rá lehetőség.
Ez a cikk a magyar politikai (internetes)újságírás egyik mélypontja.
"Szegény" Horty forog a sírjában,hogy az ő szobrát szélsőjobbosok védik meg.
" Megérdemli ez a sok áruló hogy a magyar nemzet tagja lehessen? Azé a nemzeté amelyhez Horthy és a többi hősünk is tartozott."
Horthy a kis nacionalista kölyköket úgy vágatta volna szájba nevelési célzatból, ha még élne, hogy a kurucinfón fent lenne a telefonszáma másnap és hirtelen zsidóvá válna a jobbikosok szemében. Azért mert a nacionalisták megpróbálják a nemzet értékeit (amit nem ismernek) a saját beteges nézeteik tárgyává tenni még nem lesznek kevésbé magyarok azok, akik nem adják ehhez a nevüket. Sőt ez utóbbiak inkább megérdemlik, hogy a nemzet tagjai legyenek mint azok akik az árpádsávos zászlóval és kettes történelem érettségivel vonulgatnak és verik a mellüket, hogy ők mekkora magyarok és mindenki más komcsi hazaáruló.
"megáll az ész és ácsorog, komolyan. ha rajtam múlna, úgy betiltanám a kuruc.infót, mint a sicc. kár, hogy nincs rá lehetőség."
Nem, sajnos nem lehet mert a "gonosz, imperlialista, zsidóbérenc" usa szerverére tették ezt a blogot.
megáll az ész és ácsorog, komolyan. ha rajtam múlna, úgy betiltanám a kuruc.infót, mint a sicc. kár, hogy nincs rá lehetőség
ez a legnagyobb baj a millásokkal kimennek az utcára sajtószabadságért tüntetni közbe meg betiltanátok a kuruc.info-t semmivel nem vagytok különbek mint a gárdisták
" sajtószabadságért tüntetni közbe meg betiltanátok a kuruc.info-t "
A vannak olyan oldalak amik agresszorok, jogtiprók és nem érdemlik meg a sajtószabadságot mert eljátszották a szavukat. Pláne a kurucinfó, aminek olyan sunyi, tisztességtelen szerkesztői vannak, akik a nagy nemzetieskedés mellett a nevüket nem merik adni a szennyhez amit közzétesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!