Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik beindul? Vagy, hogy is...

Jobbik beindul? Vagy, hogy is értsük ezt?

Figyelt kérdés

A csendőrségről már Vona Gábor pártelnök is nyilatkozott, aki kijelentette: "az irányítsa Magyarországot, aki nem szerencsétlenkedik mindenféle három csapással, hanem egy csapással, a csendőrséggel oldja meg a vidék közbiztonságát. Aki egyszerre számolja fel a politikai, a gazdasági és a cigánybűnözést."

Egész cikk: [link]

2009. júl. 6. 06:43
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

,,Kádár és Szálasi is magyar volt. Akkor szívesen élnél a Kádár- vagy Szálasi korszakban? Vagy szerinted csak Zazrivecz a magyar?"

A magyar az nem csak egy faj. Egy viselkedési mód is. Például Horthyt lehet magyarnak nevezni. Így értettem.

2009. júl. 6. 21:21
 22/25 anonim ***** válasza:

"A magyar az nem csak egy faj. Egy viselkedési mód is. Például Horthyt lehet magyarnak nevezni. Így értettem."

Á, már értem! Akkor Zazrivecz és hívei a magyarok, a többiek meg nem. 400 ezer magyar a Kárpát-medencében. Nem rossz!

2009. júl. 6. 22:23
 23/25 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy már érted.
2009. júl. 7. 00:31
 24/25 anonim ***** válasza:

"A Jobbik nem lesz nagy párt?

A legdinamikusabban fejlődő párt Magyarországon.Két év alatt elérte Vona,hogy népszerűsége a kormányzó mszp-jével vetekszik.A gárda meg egyenesen népszerűbb."

sztem nemcsak vona érte el ezt, hanem bajnai meg gyurcsány is, akik az MSZP és a Jobbik akkori szintje közé tolták

az azonban tagadhatatlan, hogy az utóbbi időben a Jobbik sokat fejlődött

2010. júl. 9. 13:30
 25/25 anonim ***** válasza:

ma 13:30

Az utóbbi hónapokban a Jobbik konkrétan visszaesett, de már az áprilisi választáson is a vártnál gyengébben szerepelt (a II. fordulóban pedig visszaesett az I.-höz képest).

Nagyon érdekes lesz az októberi választás, ha folytatódik a Jobbik gyengülése, akkor abból komoly belső konfliktus keletkezhet a pártban.

2010. júl. 9. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!