Jobbik beindul? Vagy, hogy is értsük ezt?
A csendőrségről már Vona Gábor pártelnök is nyilatkozott, aki kijelentette: "az irányítsa Magyarországot, aki nem szerencsétlenkedik mindenféle három csapással, hanem egy csapással, a csendőrséggel oldja meg a vidék közbiztonságát. Aki egyszerre számolja fel a politikai, a gazdasági és a cigánybűnözést."
Egész cikk: [link]
,,Kádár és Szálasi is magyar volt. Akkor szívesen élnél a Kádár- vagy Szálasi korszakban? Vagy szerinted csak Zazrivecz a magyar?"
A magyar az nem csak egy faj. Egy viselkedési mód is. Például Horthyt lehet magyarnak nevezni. Így értettem.
"A magyar az nem csak egy faj. Egy viselkedési mód is. Például Horthyt lehet magyarnak nevezni. Így értettem."
Á, már értem! Akkor Zazrivecz és hívei a magyarok, a többiek meg nem. 400 ezer magyar a Kárpát-medencében. Nem rossz!
"A Jobbik nem lesz nagy párt?
A legdinamikusabban fejlődő párt Magyarországon.Két év alatt elérte Vona,hogy népszerűsége a kormányzó mszp-jével vetekszik.A gárda meg egyenesen népszerűbb."
sztem nemcsak vona érte el ezt, hanem bajnai meg gyurcsány is, akik az MSZP és a Jobbik akkori szintje közé tolták
az azonban tagadhatatlan, hogy az utóbbi időben a Jobbik sokat fejlődött
ma 13:30
Az utóbbi hónapokban a Jobbik konkrétan visszaesett, de már az áprilisi választáson is a vártnál gyengébben szerepelt (a II. fordulóban pedig visszaesett az I.-höz képest).
Nagyon érdekes lesz az októberi választás, ha folytatódik a Jobbik gyengülése, akkor abból komoly belső konfliktus keletkezhet a pártban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!