Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Jobbik beindul? Vagy, hogy is...

Jobbik beindul? Vagy, hogy is értsük ezt?

Figyelt kérdés

A csendőrségről már Vona Gábor pártelnök is nyilatkozott, aki kijelentette: "az irányítsa Magyarországot, aki nem szerencsétlenkedik mindenféle három csapással, hanem egy csapással, a csendőrséggel oldja meg a vidék közbiztonságát. Aki egyszerre számolja fel a politikai, a gazdasági és a cigánybűnözést."

Egész cikk: [link]

2009. júl. 6. 06:43
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
50%
A linket olvasva,elborzadtam.Ha ez megvalósulna,akkor a Jobbik csendőrsége olyan lenne,mint Rákosi kék ÁVÓja volt.Senki nem ézerhetné biztonságban magát.Bárkire rálehetne fogni,hogy politikai vagy gazdasági bűnöző.Én éltem a Rákosi-korszakban,Tudom,mennyi ártatlan embert vittek el,csak azért mert volt egy haragosa,valaki szemet vetett a vagyonára stb.Köteteket lehet beszélni az akkori terrorról.Valóban van olyan,aki ezt akarja ? És a világ,hogy ítélné meg ezután az országot?Nem erőszakra van az országnak szüksége,hanem békére és megértésre.Szerencsére,nem valószínű,hogy a Jobbik meghatározó hatalomra kerüljön,mert az tragédia lenne.
2009. júl. 6. 07:45
 2/25 ceri ***** válasza:
58%

A magyar rendőrség úgy korrupt ahogy van. Ezt mindenki tapasztalhatja nap mint nap. Állampolgári jogaival élő békés tüntető emberek ellen nagy erőket tudnak mozgósítani, de az alapvető feladataiknak nem tesznek eleget.

Ezek után 2 lehetőség van ha rendet akarunk Magyarországon.

Vagy teljesen újraszervezzük a rendőrséget, vagy létrehozunk egy másik szervezetet, amelyik megoldja ezt a problémát.

2009. júl. 6. 07:49
 3/25 ceri ***** válasza:
59%

7:45- nek Te miről beszélsz?

Vonaék mikor mondták azt, hogy be akarjék vezetni a diktatúrát? Ezt csak ti mondjátok, meg akik a zavarosban szeretnek halászni.

Aki nem tartja be a törvényeket azt demokráciában is ki kell emelni a társadalomból. Szerinted nem igy van?

Ennek a feladatának ma a rendőrség nem tesz eleget.

Politikai bűnözők most is vannak. Nézd csak meg az MSZP-t. Nem arról van szó, hogy ne szabadna másképp elképzelni a dolgokat. Szükség lenne baloldali pártra is. A baloldaliság nem egyenlő az ország kirablásával, sőt.

Az csak egy fatális véletlen lehet, hogy a kormánypártban túl vannak reprezentálva a bűnözők. Ügye?

2009. júl. 6. 08:31
 4/25 anonim ***** válasza:
39%

"Ha ez megvalósulna,akkor a Jobbik csendőrsége olyan lenne,mint Rákosi kék ÁVÓja volt.Senki nem ézerhetné biztonságban magát.Bárkire rálehetne fogni,hogy politikai vagy gazdasági bűnöző.Én éltem a Rákosi-korszakban"

A Jobbik-szavazók főleg huszonévesek, akik nemhogy a Rákosi-, de a Kádár-korszakban sem éltek, történelem órákon pedig nem figyeltek.

A jobbikosok ma méltatlankodnak, hogy "diktatúra van", meg hogy sérül a jogállamiság. Közben pedig diktatúrát és terrort követelnek.

"tisztelt hölgyeim és uraim, az itt álló gárdisták a magyar csendőrség gerincét adják. Akkor ezek a gárdisták közhatalommal lesznek felruházva. Ezek a gárdisták úgy masíroznak majd Sarkad utcáin, hogy fegyvert hordanak az oldalukon"

Ezek a nyilatkozatok mutatják azt, ami egyre nyilvánvalóbb: a Jobbik nem tud túllépni a kispárti, szektaszerű léten. Túlzott fanatizmus jellemzi, és továbbra is az egyetlen üzenete az, hogy "terror lesz, és jól odacsapunk". Indulatosan elutasítják a "szélsőséges" jelzőt, noha semmit sem tudnak kínálni azoknak, akik nem jönnek izgalomba a fegyverektől, a veréstől meg a masírozástól.

2009. júl. 6. 08:32
 5/25 anonim ***** válasza:
73%

SARKADI CIGÁNYOKRÓL néhány cikk (google biztos kiad még többet, ha esetleg rákerestek):

http://www.youtube.com/watch?v=BkyImaWQYYM

[link]

[link]

[link]

Ezek után valószínűleg érthető a Jobbik idézet (a kérdező cikkéből):"Reméljük, egy kicsit elgondolkodnak azon, hogy mi vár rájuk, ha a Jobbik hatalomra kerül. Mert akkor tisztelt hölgyeim és uraim, az itt álló gárdisták a magyar csendőrség gerincét adják. Akkor ezek a gárdisták közhatalommal lesznek felruházva. Ezek a gárdisták úgy masíroznak majd Sarkad utcáin, hogy fegyvert hordanak az oldalukon."

2009. júl. 6. 09:08
 6/25 anonim ***** válasza:
53%
Én egyetértek a Jobbik törekvéseivel. Ha belegondoltok hány sikkasztási ügy látott napvilágot a rendszerváltás óta? Szerintetek ennyi van csupán? Én kötve hiszem. És nem véletlen az sem, hogy a sikkasztási ügyekhez kapcsolódó pereket hosszú évekig húzzák, aztán a per elhúzódása miatt csökkentik a büntetést. Hol igazságos az, hogy egy ember, aki több milliárdot elsikkaszt bizonyítottan, megússza néhány milliós pénzbüntetéssel és 1-2 év felfüggesztett börtön büntetéssel? A cigány bűnözés megint egy külön kategória. Egyszerűen nevetséges, hogy egy országban, ahol a cigány vajda bevallja, hogy cigánybűnözés van, a pártok még mindig tagadnak. Az is felháborító, hogy az embernek nincs lehetősége megvédeni a saját tulajdonát. Mert ha az én telkemen a tolvajt agyonüti az áram, akkor én követek el emberölési kísérletet, noha bevallja a tolvaj, hogy lopni jött. Az emberek már lassan rettegnek, főleg vidéken. Nekem nem a cigánysággal van problémám, hanem azokkal, akik lopnak és csalnak és az ember még a rendőrséghez sem fordulhat. Mert ha én tudom, hogy a Józsi a szomszédból lopta el a biciklimet, akkor sem történik semmi, mert nem tudom bizonyítani, a rendőrség meg szarik rá, hogy nekem eltűnt a biciklim. A szomszéd meg jót röhög a markába és legközelebb mást visz el. Ezekre a problémákra megoldást jelenthetne a csendőrség és a Jobbik. Én biztosan rájuk szavazok jövőre. Már elegem van ebből a teszetoszaságból, amit itt hosszú évek óta folyik. Mind a négy parlamenti párt kapott már lehetőséget és egyik sem vált be igazán. Mindig megígérnek mindent a választások előtt, aztán mikor hatalomra kerülnek, akkor 1-2 ígéretet beváltanak, aztán jönnek a megszorítások 3 évig, majd az utolsó 1 évben jönnek a választások előtti adócsökkentések. És így tovább. Ez nem visz sehová.
2009. júl. 6. 09:12
 7/25 anonim ***** válasza:
73%

"Én egyetértek a Jobbik törekvéseivel. Ha belegondoltok hány sikkasztási ügy látott napvilágot a rendszerváltás óta?"

A sikkasztások ellen nem okleveles utcai bunyósok kellenek, hanem megfelelő jogszabályok.

2009. júl. 6. 10:25
 8/25 anonim ***** válasza:
63%
Mégis kik azok az okleveles utcai bunyósok?A fűben ülő,békésen tüntető gárdistákra gondolsz?
2009. júl. 6. 10:34
 9/25 anonim ***** válasza:
58%
Engem nem érdekel ha csendőrség alakul, ezeket a tetves mokkákat pucolja ki már valaki innen, és nekem mindegy ki lesz az, kezet csókolok mindegyiknek és beállok közéjük....pokol az élet, vidéken, csak egyszer jönnétek le ide, nagyvárosi vitrin-környezetből írogató "okosok"....
2009. júl. 6. 10:48
 10/25 anonim ***** válasza:
64%
Én örülnék neki ha megalakulna ez a fajta Csendőrség.Egy "cigányfertőzött" faluba élek ahol kész pokol az élet a cigányok miatt.Nem törődnek semmivel és senkivel.A helyi magyar lakosságot a szó legszorosabb értelmében terrorban tartják.Ezeket a nomád barbárokat a rendőrség képtelen megfékezni.KELL ez a Csendőrség,hogy végre gátat szabjunk ennek a elmebeteg faj tombolásának.
2009. júl. 6. 11:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!