Orbánéknál beindul a Rákosi - féle politikai terror?
Persze, hogy beindul mit gondoltál, hogy majd szeretgetni fognak minden embert?!
Megszedik magukat rendesen a a népet meg lesz.rják magasról!
Ha ez áll érdekükben, akkor igen. Azért nagyobb lesz a szabadságfok, mint Rákosiék alatt vagy akár a mai Kínában, de Orbán felvállaltan inkább a kínai modellt követi mint a Nyugatit ebben is.
És még nem csak az történt, amit leírtál, de az is, hogy a kínai miniszterelnök ittléte alatt, illetve azt közvetlenül megelőzően idegenrendészeti ellenőrzésre rendelték be a nálunk élő ismert tibetieket, és gyakorlatilag egy napig fogva tartották őket, hogy ne merjenek/tudjanak tiltakozni. Na ez már nagyon kommunista módszer!
Tibet ügyben én is Tibet mellett vagyok viszont most fontosabbak voltak, Kínával történő megállapodások. Kínával szemben nem tüntetni kell, hanem egyességre jutni a Tibeti kérdésben az összes nagyhatalommal együtt.
Ezt az ügyet nem Magyarországon kell eldönteni.
A módszer tényleg elég komcsi, de nagyon nagy gond lenne, ha itt Magyarországon történne incidens. Az itt élő tibetiek a magyar állam vendégszeretetét élvezik, ezért csak nekünk árthatnak a demonstrációval.
Ha beindult volna, te már nem írogatnád ezeket a kérdéseket, hanem úton lennél valami munkatáborba...
Én kívánatosnak tartom Tibet függetlenedését, de mivel most épp a kínaiakhoz dörgölőzik a Fidesz, így diplomáciai okokból érthető a blog eltűnése és a tüntetést is meg lehet máskor tartani.
"Ha beindult volna, te már nem írogatnád ezeket a kérdéseket, hanem úton lennél valami munkatáborba... "
Ami kesik,az nem mulik.Nemsokara indulnak a taborok.
Uramisten -.-
szekereseapa ezt komolyan gondolod?
"Ami kesik,az nem mulik.Nemsokara indulnak a taborok."
Így van,te leszel a legelső táborlakók egyike, az állambiztonság már fel is vett a letartóztatási listájára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!