Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fanakdeli mondanivalójáról mi...

Fanakdeli mondanivalójáról mi a véleményed?

Figyelt kérdés

Aki nem tudja ki az az természetesen nem tud válaszolni,ebből ki lehet következtetni,hogy az"Az meg ki?" válaszokra senki sem kíváncsi:)

Én nem vagyok jobbikos ,de úgy nagyjából egyetértek azzal amit mond, tény,hogy van ami túlzás vagy valótlan, de igazából jó dolgokat mond...te mit gondolsz róla?

2012. jún. 17. 16:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Iszom szavait, nagyon sokat segített már nekem a dalaival és sokmindent egészen másként látok mint azelőtt.
2012. jún. 17. 20:00
 12/13 anonim ***** válasza:
93%

Az egészben az a lényeg, hogy értsd a szöveget. Lehet, hogy még meg kell hallgatnod 200x, hogy megértsd, de megéri.

Rengeteg dologban segített nekem is. Ő egy igazi tiszteletre méltó ember, értékesek a szavai, mindig van új mondanivalója, nem isteníti magát, egyszerű embernek tartja magát és mindig az igazat mondja.

Nem tudok mit mondani, jó ember. Csak az van, hogy aki nem érti, annak nem tetszik. És néha kell hozzá egy lelki állapot, egy kedv, hogy megértsd, hogy miről beszél.

Ő sem jobbikos, csak látja, hogy mi folyik körülötte, de ha gondoljátok hallgassátok meg a Ha én cigány lennék c. számát.

2012. júl. 7. 16:40
 13/13 anonim ***** válasza:

Nagyon elszomorító, és valódi. Szerintem nem Jobbikos, különben sem tetszenek a címkék.

Talán jót tenne, ha többen hallgatnák, és elgondolkodnának, még ha fáj is.

2015. dec. 24. 03:26
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!