Ezért szavaztok az MSZP-re, DK-ra?
"Bocs minden hazai érzésű embertől [ ez alatt csak MIÉP-est és Jobbikost értek]"
Azért szavazzak a Jobbikra, hogy ha valamit egy kicsit másképp gondolok, akkor le legyek hazaárulózva, hiába rájuk szavaztam?
Más: úgy látszik az utolsó néhány taktikai megbeszélésről hiányoztál. A Jobbik szerint a korábbi szövetséges MIÉP egy ügynök hazaáruló bandája.
'Más polgár nem lehet hazai érzésű, csak a jobbikosok?'
Természetesen nem.
Kire szavazzak?
A fideszre akik azóta is maszatolják az egészet és többet loptak már 2 év alatt mint az mszp 8 év alatt??
Vagy a jobbikra akik ezt a szemkilövősdit még legalizálnák, sőt még durvábbá tennék? Hisz a régi tipusú csendőrséget és azok szabad "tevékenykedését" akarják! Ha 2006-ban már ilyen csendőrök lettek volna, a most megsérültek sírva könyörögnék vissza a simogató gumilövedékeket az intenzívről, úgy elverték volna őket naponta 3-szor a rendőrségen!
Vagy az lmp-re? Hát a gazdasághoz nem tudom mennyit értenek de talán ilyenek nem lennének! Bár sajnos talán a szélsőjobbos randalírozás is nagyobb lenne mert liberálisan engednék azt a csürhét is...
És az mszp, dk? Megtörtént amit 2010-ben nem hittem. Hogy lehet olyan szemét és aljas politikai cs.rhe akik helyett még őket is inkább kívánom mint a mostani fideszt! De ez van, most fizetjük meg a tanulópénzt...
9/17
Elvégre csak embereket vakítottak meg, tucatszámra térdeltettek és vertek meg az utcán sétáló embereket is a rádió udvarán...
Rövid időre kisebb koromban a bal szememre nem láttam, tudom mekkora kín, ne poénkodj ezzel...
"'Más polgár nem lehet hazai érzésű, csak a jobbikosok?'
Természetesen nem."
Természetesen, de lehet. Ezt nem ti döntitek el, hogy ki szereti a hazáját!
"Más polgár nem lehet hazai
érzésű, csak a jobbikosok?"
Aki "hazai" érzésű az nem azért az mert Jobbikos, hanem azért Jobbikos mert hazai érzésű. Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy aki a nemzet és értékpusztítókra szavaz, az hogy nevezheti magát "hazai érzésűnek?"
Abszurd, sőt ez már grotex dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!