Mi lehet az oka annak, hogy az utóbbi 1-2 évben ennyire megnőtt a Jobbik párt támogatottsága, és hogy ennyire elszaporodtak a szélsőjobboldali megnyilvánulások?
'Én ugyanúgy unom az utcán kötekedő, részeges, hungaristabűnözőket. + az adómból is el kell tartanom ezeket az übermagyarokat.'
Akkor hasíccsál kifele az usába gyerekem. Ott majd antimagyarkodhatsz.
# 9/22
# 15/22
Jó olvasni ilyen tárgyilagos és részletes politikai elemzést. Kihez van szerencsénk? Vona Gáborhoz vagy Volner Jánoshoz?
Ha a fidesz az utolsó évben nem tudja érvényesíteni a banán köztársaság látszat jólétét, és a jobbik kicsit nyugodtabb összeszedettebb politikára vált. (mert most azért vad mert nem hallathatja a hangját, így csak a botrányai jutnak a közmédiába.)
Na akkor van esélye akár még a választások megnyerésére is.
Az mszp: annak vége.
A fidesz is hasonló sorsra jut.
lmp... szóra sem érdemes
Ebben a válságos helyzetben, a magyarságnak nagyon jól jönne a jobbik.
Sajnos ha tetszik nekünk ha nem, ennek az országnak diktatúrára van szüksége. Nézzetek magatokba!
Vissza a halál büntetést, lőjék főbe ov meg a többi politikust! Vessenek véget a cigok túlkapásainak álljon ki Magyarország az érdekeiért stb stb stb.
Mindezt egyben azonnal akarjátok. És a jobbik pont ezt ígéri, és viselkedésével pont ezt mutatja (fűszerezve egy kis ősmagyar honérzettel)hogy ő megteszi.
Meg lesznek választva. Ezért erősödnek.
# 24/24
A fél Magyarországnak így kellene gondolkodnia!!! Csak egyetérteni tudok veled, és remélem így is lesz!
Megnéztem a híradó részletet erről, egyenlőre azon az állásponton vagyok, hogy ez az egész hazugság.
A zsinagóga előtt, ahol minden be van kamerázva, miért nem került még elő feltétel.
Amíg nem látom azt, feltételezem, hogy hazugság az egész valami cél érdekében.
Nem értek egyet a 23-as hozzászólóval. MOnak nem diktatúrára van igénye, hanem egy olyan demokráciára, ami nem különböztet meg senkit senkitől, mindenkit ugyanazok a szankciók sújtanak.
Ha én magyarként nem etetem a gyerekem, életveszélyes körülmények között tartom, akkor elviszi a gyermekvédelmis. Míg a cigányok rongyokon mocsokban patkányok között, alapvető higiénia nélkül nevelnek egy tucat kölköt (szélsőséges, de nem egyedi eset), senki se néz oda, csak küldik a segélyt, amit szépen elisznak 3 nap alatt.
Le a pozitív megkülönböztetéssel!!
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Ez4nM..
Itt a híradó. Kommenteket alatta olvassátok el. Nagyon életszerű történet.
"nekünk embereknek az a legnagyobb bajunk ... hogy nincs természetes ellenségünk!"
Dehogy nincs. Cigánynak hívják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!