Mi a véleményetek arról, hogy Kanada visszatoloncolja nekünk a "menekült, üldözött" romákat?
Nem csodálkozom rajta, azt a gond hogy vissza fognak ide jönni, mikor már így is túl sok van belőlük.
Volt az egyik Megasztárban egy lány, Lakatos Ivett (igen, roma, de még mennyire) és ő mondogatta hogy "3 éves voltam mikor Kanadába költöztünk az egész családdal, de most visszajöttünk" És akkor azt hittem vissza akartak jönni. Hát egy fityfenét, tuti őket is visszatoloncolták...
ma 17:30
Igaz, de ha most egyszerre megvonnánk minden segélyt, támogatást s a többi a cigányoktól, akkor aztán eldurvulna a helyzet. A lopások, gyilkosságok s a többi száma ugrásszerűen megnőne, még az is lehet, hogy kitörne egy cigány felkelés, amit aztán le kéne verni. A számuk pedig nem kevés az egész országban, legalább 1 millióan vannak.
Utolsó!
Na de akkor mi a megoldás?
"Igaz, de ha most egyszerre megvonnánk minden segélyt, támogatást s a többi a cigányoktól, akkor aztán eldurvulna a helyzet. A lopások, gyilkosságok s a többi száma ugrásszerűen megnőne, még az is lehet, hogy kitörne egy cigány felkelés, amit aztán le kéne verni. A számuk pedig nem kevés az egész országban, legalább 1 millióan vannak."
Ezzel két gond van, hogy egyáltalán nem kínáltál megoldást a problémára, másrészt pedig a jelenlegi problémát is még súlyosbítod, hisz pont a fejetlen segélyezés rendszere az, ami miatt polgárőröknek kell masírozniuk, ami miatt becsületes emberek egyes helyeken félnek kimenni az utcára, ami miatt ma sokan ennyire rossz véleménnyel vannak a közbiztonságról! Szerintem azután, hogy ilyen állapotok uralkodnak, ott már az emberek a legrosszabbra is felkészültek, akár arra a verzióra is, amit Te mondtál.
ma 19:52 és 20:11
Oké, felőlem meglehet vonni a cigányoktól a segélyeket, támogatásokat s a többi, de aztán ne csodálkozzatok ha cigány felkelés tör ki, meg széjjel lopnak mindent, ártatlanokat gyilkolnak 1000 Ft-ért s a többi. Én sem vagyok annak a híve, hogy tömjük a cigányokat segélyekkel, támogatásokkal s a többi, de azt sem akarom, hogy polgárháború legyen Magyarországon, mert egy esetleges cigány felkelésből lehetne az, végül is rohadt sokan vannak.
"Oké, felőlem meglehet vonni a cigányoktól a segélyeket, támogatásokat s a többi, de aztán ne csodálkozzatok ha cigány felkelés tör ki, meg széjjel lopnak mindent, ártatlanokat gyilkolnak 1000 Ft-ért s a többi. Én sem vagyok annak a híve, hogy tömjük a cigányokat segélyekkel, támogatásokkal s a többi, de azt sem akarom, hogy polgárháború legyen Magyarországon, mert egy esetleges cigány felkelésből lehetne az, végül is rohadt sokan vannak."
Rémesen hiszékeny vagy. 1000 Ft-ért, egy zenelejátszóért már simán leütnek, félholtra vernek. Rengeteg példa van, szét lehet nézni. Még egyszer mondom: ha egy kisebbség nem tud az őt ellátó társadalomba beilleszkedni, munkát vállalni, de az megy, hogy hőbörögnek, bűnöznek, és úgy tesznek, mintha nem vonatkoznának rájuk a törvények, akkor ezt nem lehet fenntartani, és a lassú átállás a megoldásra is nehezen megvalósítható. Ha egy pióca rád akaszkodik, otthagyod, mert félsz, hogy ha eltávolítod, vérezni fogsz??? Esetleg megpróbálod "lassan" eltávolítani, már ha egyáltalán lehet ilyet? Ezzel a mentalitással nem sokra megyünk, ezt kéne belátnod, de akár már az is jobb lenne, ha valami más megoldást kínálnál, mert ez még részedről nem történt meg.
Jó reggelt Kanada, és Nyugat!
Kíváncsi vagyok, Kanadára is rá fogják-e sütni a rasszizmus billogját bizonyos csoportok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!