Megnézted a borítékot amit kaptál?
A kérdőív névtelen, azon nincs semmi vonalkód vagy név. Ha nem akarod nem kell visszaküldened a vonalkódos papírt.
Nem ér a nevem!
Minden poént ellőttetek.D)
A vakhívők alszanak, vagy imádkoznak??
20:26 doboszoli
"A vakhívők alszanak, vagy imádkoznak??"
Ők még bíznak a tündérmesékben... (by Matolcsy) :) :) :)
Milyen vakhívő? igenis a FIDESZ az egyetlen párt ami Magyarországból kelet Svájcát és nyugat Japánját csinájja. Már jövőre érezhetitek majd, hogy mennyivel magasabb lesz a fizutok ha beléptek a pártba. Két év múlva beindulnak a légifolyosó-építések, amivel újabb hárommillió munkahely születik, elsőként a világon. Már 2014 előtt eljön a tündérmese még Pán Péter is, az Európa meg csak bámul majd minket. 2015-ben az euró csatlakozik hozzánk.
Mit akartok még,hogy itt elégedetlenkedtek örökké?!
17
...Na de kérlek! :P
A vendéglátóiparból jövök, mostanában úgy felvirágzott, hogy az éttermek panganak az ürességtől. Mint láthatod, nekem is még mindig megvan a munkám, és most sem a Gyakorikésdések-en ölöm meg az unalmamat.
Akkor vérbeli magyar vagyok.
Csak kár, hogy sokan az alkoholba ölik a bánatukat én nem a politikusok pofáján verik le.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!