Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » 861 millió forint "nemzeti...

861 millió forint "nemzeti konzultációs"levelekre. Pontosabban Orbán levelére. Még mire fogja szórni a közpénzt vajon?

Figyelt kérdés
Ennyi erővel telefonon is felhívhatott volna mindenkit,végül is nem ő fizeti nem?
2012. máj. 30. 18:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%
A prolik kajáltatása meg évi 4000 milliárd... Ők se hasznosabbak.
2012. máj. 30. 19:05
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdések elé ki kéne írni, hogy a nyugalom megzavarására alkalmas! És az 1.2 MILLIÁRD kommunikációs célokra milyen?? Mi a szart kommunikálnak ennyit?
2012. máj. 30. 19:05
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Milyen prolik kajáltatásáról beszél,első? Erről még nem hallottam.

Arra kell,hogy regisztrálhassa a Fidesz ellenzékét.

2012. máj. 30. 19:11
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan regisztrálhatnak, 4 millió ellenzéki levelet kissé nehéz lesz majd átbogarászniuk.
2012. máj. 30. 19:14
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Az állam költségvetésében ez pitiáner összeg, az euro egytized százalékos változása nagyobb lyukat üt, vagy többletet generál. Tehát az összeg miatt nem lehet ellenezni ezt az egész komédiát.

Ami viszont már baj, hogy egész egyszerűen a kérdések alapján még csak azt sem mondhatjuk, hogy hülyének vagyunk nézve, mert a hülyeség egy relatív fogalom, és lehet, éppen az méltó rá, aki minket annak tart, hanem teljesen objektívan kijelenthető, hogy orvosi értelemben vett súlyos szellemi fogyatékkal élőnek tartanak minket. Ha én ilyen kérdőívet szerkesztettem volna boldogult emlékű kutatásmódszertan-óráimra, a tanár lila fejjel vert volna végig, és közölte volna, hogy nem csak idén buktam meg, hanem jövőre is.

2012. máj. 30. 19:20
 6/11 anonim ***** válasza:
0%

"Milyen prolik kajáltatásáról beszél,első? Erről még nem hallottam. "

Segíjke.

2012. máj. 30. 19:37
 7/11 A kérdező kommentje:

1-es

Ne haragudj,de a válaszodból leszűrve,te sem az elit réteghez tartozhatsz.

2012. máj. 30. 19:41
 8/11 anonim ***** válasza:
87%
Szülei tartják el, ne bántsd. Majd egyszer ő is rájön. És akkor nem az a 20ezer forint/fő lesz a problémája. Sőt lehet, hogy arra is rájön, hogy annyiból még ennivalót sem tud venni magának, nemhogy lakást venni...
2012. máj. 30. 19:46
 9/11 anonim ***** válasza:

Lehet elenyésző a közel 1milliárd forint az állami költségvetéshez képest,de akkor sem kell kidobni az ablakon.

Lakhelyemhez közel például pár éve épült egy tanösvény.Miért nem építenek még több ilyet abból a pénzből?Vagy miért nem kezdik el restaurálni a Budai várat?

Rengeteg értelmesebb, esetleg hasznosabb dologra lehetne fordítani.

2012. máj. 30. 21:18
 10/11 anonim ***** válasza:
Mondjuk engem spec jobban izgat hogy hova tünt az a 3000 milliárd a nyugdíjvagyonból. Mert az már brutál nagy összeg és meg se éreztük...
2012. máj. 30. 22:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!