861 millió forint "nemzeti konzultációs"levelekre. Pontosabban Orbán levelére. Még mire fogja szórni a közpénzt vajon?
Milyen prolik kajáltatásáról beszél,első? Erről még nem hallottam.
Arra kell,hogy regisztrálhassa a Fidesz ellenzékét.
Az állam költségvetésében ez pitiáner összeg, az euro egytized százalékos változása nagyobb lyukat üt, vagy többletet generál. Tehát az összeg miatt nem lehet ellenezni ezt az egész komédiát.
Ami viszont már baj, hogy egész egyszerűen a kérdések alapján még csak azt sem mondhatjuk, hogy hülyének vagyunk nézve, mert a hülyeség egy relatív fogalom, és lehet, éppen az méltó rá, aki minket annak tart, hanem teljesen objektívan kijelenthető, hogy orvosi értelemben vett súlyos szellemi fogyatékkal élőnek tartanak minket. Ha én ilyen kérdőívet szerkesztettem volna boldogult emlékű kutatásmódszertan-óráimra, a tanár lila fejjel vert volna végig, és közölte volna, hogy nem csak idén buktam meg, hanem jövőre is.
"Milyen prolik kajáltatásáról beszél,első? Erről még nem hallottam. "
Segíjke.
1-es
Ne haragudj,de a válaszodból leszűrve,te sem az elit réteghez tartozhatsz.
Lehet elenyésző a közel 1milliárd forint az állami költségvetéshez képest,de akkor sem kell kidobni az ablakon.
Lakhelyemhez közel például pár éve épült egy tanösvény.Miért nem építenek még több ilyet abból a pénzből?Vagy miért nem kezdik el restaurálni a Budai várat?
Rengeteg értelmesebb, esetleg hasznosabb dologra lehetne fordítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!