Az ellenzéki pártok miért lopják el a magyarok reménykedését?
"libsibolsik"
Mondom, hogy nincs ilyen szó! Olyan, mintha azt mondanád, hogy liberális náci.
amikor egy liberális és a bolsevik egy szobában van, az a libsibolsik halmaza. Szerintem egy emberen belül is létrejöhet, de ha nem akkor kettőben. Tök mindegy. Számomra azonosság a kettő.
Olyan mint a hányadék vagy a fosadék. Tök minegy.
A reményedet nem a "libsibolsik" veszik el, hanem a valóság. Ha a valóságot a libsibolsik rakják eléd - merthogy a kormány kommunikációjának köze nincs a valósághoz - akkor az nem a libsibolsik hibája, nem is a valóságé, hanem azoké, akik eltitkolták előled a valóságot.
Az ellenzék nem a reményeidtől foszt meg, hanem az illúzióidtól.
"Az ellenzéki pártok miért lopják el a magyarok reménykedését?"
A nyugati pénzvilágnak kell,az ellenzék által ellopott remény.
Tudod a nyugati neolibsibolsitapsihapsi bankok már reménytartalékot gyűjtenek és akár az éves inflációt is elérő uzsorakamatra fogják kölcsönadni kelet európai országoknak/vállalkozásoknak/állampolgároknak amit néha akár pofátlan módon néha akár teljesen vissza kell fizetni.
Így kiszipolyozzák az országból a reményt és a helyzetünk teljesen reménytelen lesz,hiába próbálta Viktor államosítani csakhogy megmentse hazánk utolsó reménységét.
Ja és a befolyt pénzből egy óriási arany gyémántkirakásos eurót a kezében tartó 130 méter magas színarany Mayer Amschel Rothschild szobrot fognak építeni magyar és román vendégmunkások vérével és verejtékével.
.
"Ja és a befolyt pénzből egy óriási arany gyémántkirakásos eurót a kezében tartó 130 méter magas színarany Mayer Amschel Rothschild szobrot fognak építeni magyar és román vendégmunkások vérével és verejtékével."
Ezen felvisítottam. :D
Amúgy néha elgondolkodom, hogy az ilyen jellegű kérdések mögött a kormánypárti propagandagépezet van-e. Te komolyan gondoltad ezt a kérdést? Az elmúlt 22 évben azt mantrázta minden egyes kormány, hogy a politikája nyomán majd x év múlva jobb lesz. Neked meg csak az számít ki mondja, értem ez alatt azt, hogy ugyan azt a maszlagot elhiszed a fidesztől, amit nem hittél el az mszp-től.
Amúgy meg.
A rohadt liberálbolsi hazaárulló az. Elvették a munkát osztán meg idehozták az ájemesszet amit te fizetel ám. Mer a jeruzsálemből kütték ide az öszeset meg telavivból. Meg a roccsild az az. Hát nemongyad márnekem, hogy az árfolyam normálissan ugrik, meg szökell erre arra, eztet a görbeorrúak csinálják ám én mondom. Gazdaságibérgyilkosok az összessek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!