Leesett végre a tantusz az ellenzéki pártoknál?
Ma néztem a parlamenti közvetítés nagy részét, és meglepő volt, hogy milyen összhangban kritizálták a Fideszt. A legtöbb esetben megvédték egymást, ha fideszes képviselő olyat mondott. Például Jobbik többször védte az LMP-t és viszont. Az MSZP a Jobbikot is. (Egyébként elég bunkó felszólalás volt a Fidesz részéről, ami kiverte a biztosítékot. Kérdés: Dúró Dóra, miért nincs most a teremben? Miért ment ki? Válasz: Kiment szoptatni, mert a babát 3 óránként meg kell szoptatni.)
Rájöttek, hogy csak együtt lehet felvenni a kesztyűt a Fidesszel?
elképzelhető
mondjuk, hogy ez a választásokon is érződik majd, azt nem hinném.
amúgy az a felszólalás minden emberben undort váltott ki, függetlenül a pártszimpátiától.
én is néztem és engem is meglepett de örültem mikor a bal oldali anyukám tapsolt a jobbik felszólalása után
nem mondom h kössenek koaluciot de igenis össze kell fogni és ellenzékeknek nem kell gyűlölködni egymással
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!