Éheznek az ellenzéki újságírók?
A néhány napja még a médiatörvény elleni tüntetésen hevesen tiltakozó Bakács Tibor szalámit lopott, és lebukott. Elmondása szerint nem volt pénze kajára, mert hosszabb ideje nem foglalkoztatják. Ez most komoly?
Majd ir belole egy szep kerek tortenetet.
Megkeresi egy ket pletykalap,es mar lesz is penze.
Érdekes, hogy csak a Blikk ír erről, és már hírportálok is a Blikket hozzák fel hírforrásként. Ráadásul már maga a cikk is erősen MUHAHA!-gyanús:
Külön kiemelném ezt a részt:
"– Este fél tíz körül, nem sokkal zárás előtt arra lettem figyelmes, hogy a biztonsági őrök odamennek valakihez, és megkérik arra, hogy kísérje őket be a szolgálati szobába. Akkor láttam meg, hogy Bakács Tiborról van szó, aki korábban a Megasztár zsűritagja volt. Elkaptam a beszélgetést, és kiderült, hogy egy rúd téliszalámit találtak nála – árulta el olvasó-riporterünk, H. Márta (45), akinek természetesen jár az információért a tízezer forint. "
Szóval ezt az információt egy H. Márta nevű akárki szolgáltatta egy tízesért. Ha én írok a Blikknek, hogy láttam a Tescoban Obamát leszopni a Village Peopleből a Mr. Furkót én is kapok egy tízest?
"Ha én írok a Blikknek, hogy láttam a Tescoban Obamát leszopni a Village Peopleből a Mr. Furkót én is kapok egy tízest?"
Egy fejlövést valószínűbbnek tartok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!