Mért csak a Jobbik tud normálisan megemlékezni a trianoni békediktátumról?
A Jobbik normálisan tud megemlékezni? Ez valami új! Úgy tűnik, nem figyelek eléggé. Csak? Nono. Én nem vagyok jobbikos,mégis megemlékeztem róla. És még jó néhányan és normálisan, mások jogait tiszteletben tartva, de öntudatosan. Úgy hogy ne tessék rémhíreket terjeszteni.
A Fidesz nemcsak ezen a napon ünnepel, hanem minden alkalmat megragad önnön nagyszerűségének önnön imádatára. Tehát ebből a szempontból ez a nap nem különleges.
"Az MSZP még csak részt sem vett a dologban. Miért? Ők nem magyarok?"
Engem nem érdekel Trianon. Most akkor nem vagyok magyar? Pedig többet tudok róla mint bármelyik jobbikos hangember.
Én nem dobálózok olyan szavakkal, hogy ki magyar, meg ki nem. Sajnálom hogy ide formálódott az ország: az emberek jelentős része nem csak nem sajnálja a trianont, hanem egyenesen azt mondja: megérdemeltük, mert mi is a nácik oldalára álltunk.
Nem mi vagyunk az egyetlen ország Európában, akinek valamelyik területe határon túl van. Ám mi vesztettünk a legtöbbet. A többiekkel ellentétben nálunk se a kormányok se a nép nagy részének a fejében nem fordul meg akár egy kis lehetősig is az elszakított területek magyarjainak az önrendelkezése. Kutyát sem érdekel. Mindenki el van foglalva a saját problémáival, a többi ember nem érdekli.
Az mszps komcsihuszároktól mégis mit várunk. Azok azóta is az internacionálét üvöltik, és elmúlt két éveznek.
A Jobbikról továbbra is az a véleményem, hogy egy emberközpontú párt, rájuk lehet számítani, remélem sose kell csalódni bennük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!