Akik itt ennyire Jobbik-ellenesek, azok szoktak legalább parlamneti közvetítéseke is nézni, vagy csak az rtl meg tv2 híradóját?
"rakat hányás Parlamentben."
Jól mondod! A Jobbik nem való a Parlamentbe!
Én szoktam. A Jobbik parlamenti csapata nagyon lelkes, aktív, és a parlament adta lehetőségeken belül minden eszközt kihasználnak azért, hogy az általuk kívánt célokat elérjék. És ez jó, én szeretném, ha minden párt ilyen lenne.
Amivel nem értek egyet, az a pár soviniszta, rasszista, idejétmúlt és az európai trendekkel szembemenő dolog, ami a programjukban van. Illetve amikor a parlamentbe nem való viselkedést produkálnak (bekiabálások, fenyegetőzések, éneklés, tiszaeszlározás), azért az is kiveri nálam a biztosítékot. (Hozzátenném, a több párt tagjai sem ismerik az illemet)
Al_bacsi
"A parlamaenti közvetítések mindig azzal kezdődnek, hogy a Jobbik javaslatokat nyújt be, a kormány meg az mszp meg a többi meg lesöpri."
A szarral mást nem lehet tenni, mint lesöpörni. Gondolom te is lesöpröd a járdádról, még mielőtt visszadumálna.
Zagyva legutóbb egy olyan törvényjavaslatot nyújtott be, hogy büntessék az istentagadást. Most ezt meg kellett volna szavazni?
Amúgy igen, nézem.
Ja, szerintem is tök jó, hogy a parlamentben zsidóznak!
Ha már kenyeret nem tudnak biztosítani, legalább cirkusz van!
Már az is elég, ha valaki kuruc.info-t olvas.Az az oldal járatja le leginkább a Jobbikot.
Nem vagyok a Jobbik ellen, de az a színvonal nagyon alacsonyan van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!