Nem dávid kérdése:
A Fidesz felfogja hogy amit csinál nem jó az emberek többségének?
Figyelt kérdés
2012. jún. 8. 19:40
1/43 A kérdező kommentje:
Hamarosan választások... Ha szeretne 2/3-ot vagy egyáltalán nyerni így nehéz lesz....
2012. jún. 8. 19:41
2/43 anonim válasza:
Őket nem az emberek többsége érdekli, hanem az a kisebbség, akinek még a bőre alatt is pénz van.
3/43 anonim válasza:
Valóban. Őket az ezermilliárdok érdeklik amiket lenyúlhatnak.
Magasról tesznek az emberekre...
4/43 anonim válasza:
Szerintem jobb ha nem szólunk semmit mert a végén még be kell fizetnünk a lázongás adót -.- Amugy szerintem nem érdekli őket semmi és senki.
5/43 anonim válasza:
Racionális demokrataként fel vagyok háborodva egy ilyen provokatív, nemzetiszéthúzásid kérdés láttán. Jelenleg a Fidesz a legerősebb demokrata, filoszemita, anti-extrémista párt Magyarországon, őket kell támogatnunk ha nem akarjuk, hogy a Holokauszt megismétlődjön.
6/43 A kérdező kommentje:
"vagyok háborodva egy ilyen provokatív, nemzetiszéthúzásid kérdés láttán"
én meg az intézkedésein vagyok felháborodva
2012. jún. 8. 20:31
7/43 anonim válasza:
Fel. Bár a Fideszesek rendkívül ostoba emberek, de ehhez még az ő értelmi színvonaluk is elég. De kiírhatnál egy kérdést arról is, hogy érdekli -e őket. :)
8/43 Shai-Hulud válasza:
Az EGÉSZ Fidesz nem fogja fel.
A vezetők természetesen igen, jól meg van ott szervezve sok minden, ki van dolgozva a megfelelő forgatókönyv.
Az egyszerű mezei Fideszest, Fidesz-drukkert ugyanúgy megvezették, mint a többieket, és fogalmuk nincs, hogy mit is csinálnak a nevükben, és a tőlük kapott "felhatalmazással".
Azért van, akinek lassan kinyílik a szeme, érdemes elolvasni ezt a kis "megemlékezést":
9/43 A kérdező kommentje:
De pl: behoznak egy új adót (legutoljára a telefon adót) aztán mondják hogy ezt nem hárítják át az ügyfelekre mert nagy a piaci verseny. aztán minap hívott a Vodafone hogy emelik a tarifát az u adó miatt...
2012. jún. 8. 20:57
10/43 Shai-Hulud válasza:
Hát igen, a gazdaság nem Matolcsy unortodox rögeszméi szerint működik. Az adókat mindig az fizeti, aki a sor végén áll. Azaz mi, közemberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!