Volt olyan hogy beszámíthatatlannak tettetted magadat, hogy ne vigyenek el katonának?
Régen a sorozás után bizony be kellett menni. Számtalan trükk volt ami arra volt hivetott hogy felmentsék az embert. Te mit próbáltál ki és bevált-e valahogyan ?
Egyik ismerősöm, úgy öltözött fel, hogy bolondnak nézzék és próbált beszámíthatatlanságot produkálni, azt mondta hogy mindenkit agyonlő a fegyverrel. Végül nem adtak a kezébe fegyvert, de elvitték. Hasonló tőrténetek érdekelnek és az hogy volt-e biztos stratégia amit ha előad az ember biztosan kikerülte a sorkatonaságot, ami kötelező volt.
w3dzz:
Igen, az teszi a fiút férfivá, hogy öten szivatnak egy embert, akinek amúgyis mindegy, mert "gyenge" (a valóságban meg az öt szivató egyedül nem merne kiállni az áldozattal).
Ez igaz.Ám nekem ettől még nem szimpatikus ez a katonásdi...
Ugyanakkor én is hányok a női frizurás 18 éves nyál kisfiúktól,némelyikre talán tényleg ráférne a sereg..... :)
Engem szó szerin vittek!
Annyi semmirekelő identitászavaros barmot nem láttam sem előtte,sem utána,pedig már vagyok 45 felett.
Az a 18 hó csak el lett "KÚRVA" az életemből és nem kaptam érte semmit.Sokkal hasznosabb dolgokat is tudtam volna okozni az idő alatt./Ez az én véleményem a tapasztalataim alapján,és még csak meg se próbálja egy okostojás megmagyarázni,hogy ez nem így van!/LEGALÁBB IS NEKEM/
ismerek olyat, aki eljátszotta a bolondot, h ne sorozzák be. sikerült neki. ez a rendszerváltás előtt pár évvel történt.
amúgy nő vagyok, és viszonylag fiatal, tehát a kortársaim sajnos nem tudnak ilyen sztorikkal szolgálni.
viszont néhány korombelire igencsak ráférne egy kis kiképzés, h ne ilyen lenyalt hajú félbúzák legyenek...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!