Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ti melyiket választanátok?

Ti melyiket választanátok?

Figyelt kérdés

Ha diktatúrában kéne élned de viszont mindened meglenne pénz meg minden.. De viszont mindig figyelnének és lehallgatnának.

Vagy szabadon demokráciában de pénz nélkül?

Pár embert énis megkérdeztem már de ők nem tudtak dönteni.. Ti melyiket választanátok?

2012. jún. 1. 21:34
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Diktatúrában, ha én lennék a diktátor.
2012. jún. 1. 21:37
 2/6 A kérdező kommentje:
:):D
2012. jún. 1. 21:41
 3/6 anonim ***** válasza:

Kicsit fura a kérdés, mert a demokrácia nem egyenlő a szegények nyomorgásával. A demokrácia jelentése: a nép uralkodása. Ha a nép uralkodik, akkor a tömeg nem nyomorog. A kapitalizmus az, amire szerintem te gondolsz. Viszont a kapitalizmus is csak az elnyomás egy burkolt formája.

Ha kapitalista, vagy az anélküli, pl kommunista diktatúra közül kéne választani, egyértelműen inkább a (kapitalizmus nélküli) diktatúrában élnék (feltéve, hogy ha engedelmeskedek, akkor nem esik bántódásom)

2012. jún. 1. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
0%

"A demokrácia jelentése: a nép uralkodása. Ha a nép uralkodik, akkor a tömeg nem nyomorog."

Az a kommunizmus.

2012. jún. 1. 22:25
 5/6 anonim ***** válasza:
lol nem
2012. jún. 1. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire élnék jól és mennyire lenne kemény a diktatúra. Ha naponta főbe lőnének valakit, akkor kösz nem kell még jólét árán sem. Ha viszont puha volna a diktatúra, akkor bánom is én, hogy ki "uralkodik", a fő hogy az emberek jól élnek.
2012. jún. 1. 23:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!