Ti mit választanátok az Európai uniót vagy a az Eurázsiai uniót? Melyik lenne jobb Magyarországnak?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk nem léptünk volna be az Eu-ba és az oroszok és a kazahok létre hozták volna már a működő képes Eurázsiai uniót melyiket választanátok? én az Eurázsiai uniót2012. febr. 14. 11:01
1/24 anonim válasza:
Egyiket sem. Minden idegent ki kell hajtani!
2/24 anonim válasza:
"én az Eurázsiai uniót"
Költözz Kazahsztánba, viszlát :)
3/24 anonim válasza:
Sok ázsiai ország rosszabbul áll mint Magyarország.Na meg a komcsi kínaiakkal nem lenne jó közösködni , egy életre elég volt a kommunizmusból.
Csak Japánt meg Dél-Koreát amik gazdag országok nem lehetne egyesíteni velünk.
4/24 A kérdező kommentje:
Első igazad van, de örülnék ha a kérdésre válaszolnál a másodikkal eggyütt
2012. febr. 14. 11:19
5/24 anonim válasza:
Akkor már ennyi erővel a Magyar világbirodalmat, szent Orbán király uralma alatt :D
6/24 anonim válasza:
Eurázsiai Unió nem létezik. Nem is tudhatjuk, hogy milyen lenne a feltételrendszere és mik lennének a működési alapelvei.
Értelmetlen a kérdés.
7/24 anonim válasza:
Én is az Eurázsiait, az jobb lenne nekünk, mivel gyengébb, szegényebb országokról van szó, így kevésbé képesek bennünket kizsigerelni, ellentétben a nagy nyugati hatalmakkal.
8/24 A kérdező kommentje:
harmadik én nem tudtam hogy a kínaiak is benne vannak én kb a volt szovjet tagállamokra gondoltam plusz néhány kelet európai ország
2012. febr. 14. 11:24
9/24 A kérdező kommentje:
ma 11:21 es én is pont ezért gondoltam az eurázsiaira plusz azt is hozzá tenném ha volna még mezőgazdaságunk itt is sokat fel vásárolnának és mivel gyengébbek mint mi a magyar termékek itt verseny képesebbek lehetnének nem úgy mint nyugaton
2012. febr. 14. 11:27
10/24 anonim válasza:
Igen, szóval mi az eurázsiai unióban lehetnénk olyasfélék, mint a németek vagy az angolok az EU-ban. Ezért lenne ez jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!