21/36 anonim válasza:
"Mert a fidesz jobb lenne?"
Igen!
22/36 anonim válasza:
"Ha ebben az országban még egyszer megválasztják az MSZP-t, akkor ez a hely tényleg reménytelen."
Bárkit választanak meg, reménytelen lesz. Amúgy én is a Fideszre szavaztam 2010-ben, 14-ben az otthonmaradásra fogok:-).
Egyrészt tele vagyunk töketlen, korrupt politikusokkal. Másrészt, és ez a főbb oka jelenlegi szar helyzetünknek, erősen ki vagyunk szolgáltatva a nemzetközi gazdasági helyzetnek, bárki is kormányoz.
Egy valamit tudok javasolni, de ezt már megtette egy nyurga, szemüveges elnökünk egy bő fél évtizeddel ezelőtt: Ha nem tetszik, el lehet menni, tessék..
Én rá hallgatok:-).
23/36 anonim válasza:
Utolsó barom: Miért küldjek kerítést?
24/36 anonim válasza:
Bocsánat a 20-as a paraszt, nem az utolsó előtti:)
25/36 anonim válasza:
Az adójóváírás miatt a fizetésem 6 ezer forinttal csökkent,az áfa 27 százalékra emelkedett,a cafeteria rendszer szétzúzása és az Erzsébet utalvány bevezetése miatt a havi étkezési utalványom 12000-ről 5000-re csökkent,az új munkatörvényköny elveszi a délutáni pótlékomat illetve az éjszakait megnyírbálja.A szinte minden napra megszavazott új adókról már ne is beszéljünk.Ez mind az elmúlt 2 éves fidesz kormány vezetése alatt történt.Csak én jártam így?Akik a fideszre akarnak szavazni 2014-ben is hogy úszták meg ezeket megszorításokat?Mi jót látnak ebben?Nem értem...
26/36 anonim válasza:
Utolsó: szerintem ide 80%-ban olyan fiatalok írogatnak, akiket a szüleik tartanak el és fogalmuk sincs a helyzetről.
27/36 anonim válasza:
A Fidesz esetleges gyenge teljesítménye nem menti az mszp-s nyolc éves elkúrást. De ez úgy látom, hogy ilyen ország. Mint a birkák: indulatból megszavazzák az egyik társaságot, és amikor nem tetszik a ténykedése, ugyanúgy indulatból visszaszavazzák a másik gárdát, amelyik már egyszer leszerepelt. Ahelyett, hogy esetleg szavaznának valami újra. Ezért reménytelen ez az ország. Úgy látszik, csak az lenne megoldás, ha meghatározott IQ-szint alatt elvennék a szavazati jogot.
28/36 anonim válasza:
igen.Csak ez lehet.Vagy mindegyikük nettó 300.000 keres.Azok ugyanis jól jártak az új adórendszerrel illetve nem érintette őket az adójóváírás.
29/36 anonim válasza:
"Utolsó barom: Miért küldjek kerítést?"
Mert az is kolbászból van, nem?
30/36 anonim válasza:
Az lenne az ország vége, ha MSZP megint nyerne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!