2/36 anonim válasza:
A határon túl élő 5 millió magyart a közvéleménykutatók szerintem nem mérik.
3/36 anonim válasza:
de abból az 5 millióból eddig alig a tizede szerzett állampolgárságot, tehát szavazati jogot.
másrészt ott is megosztottak az emberek.
4/36 anonim válasza:
Nem létezik... Szerintem csak azok hangosak akik elégedetlenkednek, az időközi választásokat még mindig a Fidesz nyeri.
5/36 CMD válasza:
1000 főt kérdeztek meg, EZER embert. Azt hiszed ez számít valamit is?
De legyetek csak ebben a hitben, nagyobb lesz a megdöbbenés 2014-ben. :)
6/36 anonim válasza:
Soha nem értettem ezeket a közvéleménykutatásokat.Hol kérdezik meg az embereket?Csak mert közel sem mindegy.
7/36 anonim válasza:
Igen számít ugyanis minden reprezentatív felmérést kis mintán készítenek.Ebben az ezer emberben a társadalom minden rétege benne van az ország minden pontjáról.Ez a kis minta pedig ha nem is tökéletes pontossággal de megközelítőleg tükrözi a társadalom véleményét.Persze előfordulhatnak nagyobb bakik,tévedések mint ahogy volt is rá példa de ezek azért elenyészőek.
8/36 CMD válasza:
"Ebben az ezer emberben a társadalom minden rétege benne van az ország minden pontjáról."
Erre mutass már valami idézetet a cikkből. Mert ennyi erővel ugyanolyan súlyú, ha azt mondom, hogy ez egy rendelt felmérés volt, vagy pedig később az eredményeket írták át, hogy kedvezőbbnek tüntesse fel az MSZP-t.
9/36 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy egy hónap alatt a Fidesz 6%-ot esett, az MSZP meg 6-ot nőtt.Vagy lemaradtam valamiről?
10/36 anonim válasza:
CMD: egy közvéleménykutató cég tisztában van vele mi a reprezentatív mintavétel, nem kell ezt állandóan leírogatniuk, természetesen így kutatnak. De azt sajnos tényleg nem szabad elfelejteni, hogy magyar kutatócégekről van szó... Nálunk meg senki sem a független hiteles információiról híres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!