Mért kellene több gyereknek születnie?
Én komolyan nem értem. Akik vagyunk az országban, azoknak sincs munkájuk. Azért, hogy majd a későbbi nyugdíjasokat ők tartsák el? De hogyan? Vagy 20 év múlva lesz mindenkinek munkája?
És mi van azokkal a "születendő gyerekekkel", akik iskola után rögtön kimennek külföldre.. ott fizetnek adót, ott élnek. Akkor ki fogja megint a nyugdijasainkat "eltartani"?
Nem lenne egyszerűbb, ha kevesebb gyerek születne, és egy minőségibb, élhetőbb országban élhetnénk?
Csak tűnődöm ezeken a dolgokon, diák vagyok és ma erről beszélgettünk az egyik órán. De tényleg nem látom át :(
"Vagy 20 év múlva lesz mindenkinek munkája? "
Mér kéne még húsz év múva bárkinek is dógoznia? Mán most se köll.
"És mi van azokkal a "születendő gyerekekkel", akik iskola után rögtön kimennek külföldre.."
Mi lenne? Tarkón lövik űköt mint disszidenst.
"Vagyis szerinted ne a munkahelyek száma igazodjon a népesség számához hanem inkább szülessen még kevesebb gyerek hogy mindenkinek jusson munkahely. "
Nem gyerekem! A munkahej az egy kapitalista dolog. Tehát nem mérvadó. A külkök számját a termőterület mértékjibe köll csökkenteni.
"Egyetértünk. A következő évtizedekben vélhetően csökkenni fog a művelésre és életre alkalmas területek nagysága a vízhiány és a növekvő átlaghőmérsékletek miatt. Magyarország ebből a szempontból jó helyen van, nagy vízrezervoárral a föld alatt."
Akkor talán a cáfolóknak tegyük a kérdést újra föl:
Mér is akarják a zsidók elfoglalni Magyarországot? Jahogy, mérne???
"Tény, hogy a fejlett országokban megszülető gyermekek sokkal több erőforrást élnek fel életük során, mint a 3. világban. Ergo örvendetes, hogy kevesebb gyermek születik ezekben az országokban. A jelenlegi nyugdíjrendszer nem fér ezzel össze, tehát a nyugdíjrendszert teljesen át kell alakítani. A munkafolyamatoknak egyre nagyobb hányada válik automatizálttá, nincs szükség annyi munkáskézre. Ezért is nő a munkanélküliség.
Én sem értek egyet azzal, hogy csak azért többen legyünk, hogy mind többen beszéljük a magyar nyelvet, vagy mind több legyen frontra küldhető..."
És tökéletesen igazad es vagyon. Látom teje magos tekintéjű Kirájhekker fenséginé tanútál.
"Genetikai értelemben a ma élő magyaroknak semmi köze a honfoglaló magyarokhoz. Még nyomokban sem."
Pihennyémán rühöss!
ma 16:53
A zsidók, ugyanmár. Azokkal nincs gond, tanult emberek, ismerik az európai etikettet is. Tudod, mi miatt izgasd magad? A tanulatlan afrikai/ázsiai/közép és dél-amerikai tömegek miatt. Jártál már Párizsban? Érdemes. Minden összeszarva, összehugyozva, szemét mindenütt. A legszebb afrikai főváros. Egyetlen fehéret sem láttam az utcán végezni a dolgát világos nappal. De annál több feketét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!